Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μετράμε τους κοιλιακούς της

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μετράμε τους κοιλιακούς της

«Για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι κάποιος γυμνασμένος και αδύνατος», έχει πει για το σώμα της

Eirini_Papadopoulou
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει τόσο γυμνασμένο κορμί που μπορεί κάποιος να μετρήσει τους κοιλιακούς της. Αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει το πώς διατηρεί το σώμα της σε τόσο καλή κατάσταση: «Ξεκλέβω λίγο χρόνο με την πρώτη ευκαιρία για να γυμναστώ. Πριν από λίγες ημέρες είχα μισή ώρα κενό και πήγα στο γυμναστήριο να κάνω τρία σετ χέρια και κοιλιακούς. Άλλες φορές, όταν θέλω να εκτονωθώ, κάνω kick boxing».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δείξε μας πόσο φανταστικός μπορείς να γίνεις Αύγουστε!😉Καλό Μήνα να έχουμε!🙏🏻❤️ #amazingaugust #ishere #momentslikethis #feelfree #smile #sealover #summergirl #summer2019 #xalali

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) στις


Όσον αφορά τη διατροφή της έχει πει πως πάντα μέσα στην τσάντα της έχει μπανάνα, παστέλι, ξηρούς καρπούς και μπάρες δημητριακών για να ξεγελά την πείνα της: «Μου αρέσει πολύ το junk food. Όταν κάνω ατασθαλίες, προσέχω πολύ το βραδινό μου γεύμα. Για παράδειγμα, θα φάω γιαούρτι ή μια σαλάτα».

Σε άλλη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει αν είχε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά της: «Ποτέ. Δεν θυμάμαι ποτέ να προσπαθώ να χάσω κιλά. Από το σταθερό μου βάρος ανεβοκατεβαίνω 3 κιλά. Το ανησυχητικό στην περίπτωσή μου είναι το “τρία κιλά κάτω”, γιατί μου φαίνονται πάρα πολύ. Αντίθετα, μου αρέσει όταν ανεβαίνω 2-3 κιλά γιατί δείχνω πιο γυναίκα».

Κλείσιμο
Πότε άρχισε να την ενδιαφέρει το σώμα της; «Ποτέ δεν ασχολιόμουν με το σώμα μου. Αντιλήφθηκα ότι έχω ωραίο καλούπι ή ότι αρέσει το σώμα μου όταν άρχισα να τραγουδάω. Αρκετά μεγάλη συνειδητοποίησα ότι για μερικούς είναι δύσκολο να αποκτήσουν ωραίο σώμα, ότι πρέπει να τρώνε μαρούλια κάθε μέρα ή να χτυπιούνται στο γυμναστήριο. Εγώ δεν τα έχω νιώσει αυτά. Για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι κάποιος γυμνασμένος και αδύνατος. Το ξέρω θα ακουστεί εκνευριστικό, αλλά δεν έχω κοπιάσει για να γίνω έτσι. Έπαιζα χάντμπολ για να ξεδίνω και, παρεμπιπτόντως, έκανα καλό και στο σώμα μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης