Σάββας Πούμπουρας: Ο ευφάνταστος τρόπος που ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας

Σάββας Πούμπουρας: Ο ευφάνταστος τρόπος που ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας

Η όμορφη φωτογραφία και ο διάλογος στο Instagram

Savvas_Poumpouras
Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Σάββας Πούμπουρας  και  η Αρετή Θεοχαρίδη και το ανακοίνωσαν πριν από λίγο και επισήμως μέσα από το Instagram!
Ο  Σάββας Πούμπουρας  και η Αρετή Θεοχαρίδη είχαν παντρευτεί μυστικά πριν από δύο χρόνια στον τόπο καταγωγής του Σάββα, την Πέγεια της Πάφου. Toζευγάρι είναι μαζί συνολικά περίπου 8 χρόνια.

Η σύζυγος του παρουσιαστή έχει συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και οι μέλλοντες γονείς μόλις το ανακοίνωσαν με μια όμορφη φωτογραφία που ανάρτησε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Το ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ο Σάββας κρατά στα χέρια του τον σκύλο τους, ενώ η σύζυγός του Αρετή ακουμπά τρυφερά τα χέρια της στην κοιλίτσα της που μέσα μεγαλώνει το μωράκι τους. Ο παρουσιαστής συνόδευσε τη φωτογραφία τους με έναν ευφάνταστο διάλογο ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας για το καινούργιο που θα υποδεχτούν σύντομα.

Κλείσιμο
«The Fantastic 4
Θα γίνω πατέρας?
Ναι!

Τι έγινε ρε παιδιά? –
Έρχεται μωρό.

Θα μπορώ να το δαγκώνω??

ΟΧΙ!!! ?
Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Για να δούμε θα είναι περισσότερα τα αγόρια μες στο σπίτι ή πάμε για ισοφάριση?», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας επισημαίνοντας πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν το φύλο του μωρού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης