H διάσημη καλλονή Alessandra Ambrosio βρίσκεται στη Μύκονο με το νέο της αμόρε και κάνει τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret λατρεύει την Ελλάδα και μετά τις διακοπές στη Σαντορίνη, βρέθηκε στη Μύκονο με τις φίλες της και το νέο σύντροφό της Nicolo Oddi.
Η ίδια χαλαρώνει με τις βουτιές στα γαλανά νερά, αλλά και τις βόλτες στη νυχτερινή Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV την «τσάκωσε» να απολαμβάνει το δείπνο της σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως θα δείτε το μοντέλο είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ και απολαμβάνει χωρίς ενοχές το τσιγάρο της.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.