Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του και λιώνει

SOFIA_MARIOLA_-_STRATOS_TZORTZOGLOY

Οι αποκαλύψεις που έκανε για το γάμο του

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 08 Ιουνίου, στην Κρήτη. Ο μέλλοντας γαμπρός μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και λιώνει: «Ο γάμος θα γίνει στην παραλία του Ζορμπά. Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο την πιο όμορφη ημέρα της σχέσης τους: «Θέλω να μοιραστώ με όλον τον κόσμο το γάμο μου, θέλω να γίνουμε όλοι ένα, να γίνει ένας διονυσιακός χορός. Στην εκκλησία θα μας πάνε οι “Βιγλάτορες”, ο χορευτικός σύλλογος Χανίων, οι άντρες εμένα και οι γυναίκες τη Σοφία γιατί έτσι είναι το έθιμο».

Οι αποκαλύψεις για την ημέρα του γάμου του δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς έσπευσε να συμπληρώσει: «Δεν θα γυρίσουμε κανονικά, θα μας παρουσιάσει κάποιος μάγος, με φόντο το βουνό όπου ο Ζορμπάς καταστράφηκε με τη σκάλα. Έχουμε φτιάξει ένα γλέντι το οποίο πραγματικά ο θεός που θα παρίσταται θα είναι ο Διόνυσος».

Στράτος Τζώρτζογλου: Οι αποκαλύψεις που έκανε για το γάμο του

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ

Αν δεις καραβι στο βουνο....;Καλη συνεχεια!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης