Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ «persona non grata» στη γέννηση του βασιλικού μωρού

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ «persona non grata» στη γέννηση του βασιλικού μωρού

Ανεπιθύμητος για το παλάτι είναι ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να δει το εγγόνι του, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο από μέρα σε μέρα

meghan_markle_pregnancy
Στον «πάγο» εξακολουθεί να έχει το παλάτι του Μπάκιγχαμ τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος είναι «persona non grata» για την βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας και δεν θα έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει στη Βρετανία για να είναι στη γέννηση του παιδιού της δούκισσας του Σάσεξ και του πρίγκιπα Χάρι. Το νέο βασιλικό μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο από μέρα σε μέρα και η Μέγκαν Μαρκλ έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Αν και η μητέρα της Μέγκαν, η 62χρονη δασκάλα της γιόγκα Ντόρια Ράγκλαντ, έχει ήδη από την περασμένη εβδομάδα βρεθεί στο πλευρό της κόρης της, στην βασιλική κατοικία Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, όπου μετακόμισαν πρόσφατα ο Χάρι και η σύζυγός του, ο 75χρονος Τόμας Μαρκλ, είναι ανεπιθύμητος για το παλάτι.

Πηγές κοντά στον πρώην διευθυντή φωτισμού του κινηματογράφου μίλησαν στην αμερικανική ιστοσελίδα των celebrities TMZ και αποκάλυψαν πως ο πατέρας της Μέγκαν δεν θα πάει στη Βρετανία ούτε έχει σχέδια να το κάνει, αν και η κόρη του περιμένει από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

000_1C81LF


Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν και τον περασμένο Μάιο στον λαμπερό γάμο του Βρετανού γαλαζοαίματου και της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, ο πατέρας της Μέγκαν δεν παρέστη εξαιτίας προβλημάτων υγείας, τώρα στη γέννηση του εγγονιού του δεν μπορεί να επισκεφθεί την Αγγλία, επειδή «ξεκάθαρα είναι ανεπιθύμητος» για την βασιλική οικογένεια.

Ο Τόμας Μαρκλ έχει πει στους δικούς του ανθρώπους πως αυτή την περίοδο αποκλείεται κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης με την κόρη του καθώς εκείνη αρνείται να συζητήσει μαζί του αλλά ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και πιστεύει πως μετά την γέννηση του βασιλικού μωρού θα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τη Μέγκαν. Ο πατέρας της Μέγκαν, σύμφωνα με το TMZ, ευχήθηκε η κόρη του να έχει μια ασφαλή γέννα και δήλωσε ευτυχής που η μητέρα της είναι δίπλα της.

000_1E905P

                                                 
Σε δύσκολη θέση το παλάτι από τις συνεντεύξεις του πατέρα της Μέγκαν

Η σχέση του παλατιού με τον πεθερό του πρίγκιπα Χάρι από την αρχή δεν ήταν καλή. Πριν τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, ο Τόμας Μαρκλ είχε κατηγορηθεί πως σε συνεργασία με παπαράτσι και έναντι αμοιβής έστησε φωτογραφίες που τον έδειχναν να προετοιμάζεται για να πάει στο γάμο της κόρης του.

Αργότερα, ο ίδιος άρχισε να δίνει στα βρετανικά μέσα συνεντεύξεις, πάντοτε έναντι αμοιβής, με τις οποίες έφερνε σε δύσκολη θέση το παλάτι και τον πρίγκιπα Χάρι. Τον περασμένο Ιούνιο ο Τόμας Μαρκλ σε συνέντευξή του στην εκπομπή Good Morning Britain δεν δίστασε να αποκαλύψει τι του είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο πρίγκιπας Χάρι για το Brexit και για τον Ντόναλντ Τραμπ. Μερικούς μήνες αργότερα ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ μίλησε στην ίδια εκπομπή και ζήτησε από την βασίλισσα Ελισάβετ να μεσολαβήσει για να τα βρουν με την κόρη του!

Τον Φεβρουάριο ο Τόμας Μαρκλ έκανε ακόμα ένα βήμα παραπέρα για να εκθέσει την κόρη του και τους εξ αγχιστείας γαλαζοαίματους συγγενείς του και έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή πέντε σελίδων της Μέγκαν προς εκείνον, στην οποία η δούκισσα, μεταξύ άλλων, τον παρακαλεί να σταματήσει να την εκθέτει.

megan



000_1DD6TP_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης