Σκληρή κριτική στην Μέγκαν Μαρκλ: Να ξεχάσει πως βρίσκεται στο Χόλιγουντ

Σκληρή κριτική στην Μέγκαν Μαρκλ: Να ξεχάσει πως βρίσκεται στο Χόλιγουντ

Φαρμάκι στάζει ο πρώην και επί 12 χρόνια βοηθός της βασίλισσας Ντίκι Άρμπιτερ για την εγκυμονούσα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι

meghan_markle
Για 12 ολόκληρα χρόνια ο Ντίκι Άρμπιτερ ήταν από τους πιο έμπιστους της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρώην βοηθός της βασίλισσας σε πρόσφατη συνέντευξή του άστραψε και βρόντηξε εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το παιδί μπήκε στο στόχαστρο του Άρμπιτερ ο οποίος την επέκρινε σφοδρά τόσο για την συμπεριφορά της την οποία χαρακτήρισε χολιγουντιανή όσο και για το χλιδάτο baby shower που έκανε πριν από λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη.

Σε εμφάνισή του στο Nine News Australia, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της βασίλισσας υπέδειξε στην Μέγκαν Μαρκλ να αφήσει πίσω της το χολιγουντιανό στιλ που έχει και να προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα.

dickie-arbiter-and-princess-diana-t

Ο Ντίκι Άρμπιτερ ήταν ο έμπιστος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

«Αυτό που πρέπει να κάνει η Μέγκαν είναι να ξεχάσει πως βρίσκεται στο κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ – είναι πλέον στο βαρύ χαλί της μοναρχίας. Παίζει έναν υποστηρικτικό ρόλο, όχι μόνο για τον Χάρι αλλά και για την βασίλισσα. Πρέπει να σκέφτεται το πώς ενεργεί. Και ο τρόπος που πρέπει να ενεργεί είναι με το να ακούει τους αξιωματούχους», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Να ακούς τον γραμματέα επικοινωνίας και να ενεργείς υπό τις συμβουλές του. Μην προσπαθείς να είσαι έξυπνη. Μην προσπαθείς να κάνεις τα πάντα όπως θέλεις εσύ».

Για το baby shower που έκανε πριν από ένα μήνα περίπου στη Νέα Υόρκη και σχολιάστηκε έντονα από τον βρετανικό και τον διεθνή Τύπο για το κόστος και την υπερβολή του είπε:
«Τα baby shower είναι πολύ κάτι πολύ αμερικάνικο. Δεν τα κάνουμε εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν υπερβολικό τόσο από θέμα εξόδων όσο και από τον τρόπο που έφτασε εκεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης