Έλληνας ο συνθέτης του τραγουδιού της Μολδαβίας στη Eurovision

Έλληνας ο συνθέτης του τραγουδιού της Μολδαβίας στη Eurovision

Ο Γιώργος Καλπακίδης φιλοδοξεί να κάνει φέτος τη διαφορά με το τραγούδι «Stay»

EUROVISION-2019
Ο Γιώργος Καλπακίδης είναι ο συνθέτης που θα εκπροσωπήσει με δική του μουσική την Μολδαβία στην Eurovision 2019 που θα γίνει στο Ισραήλ. Η Anna Odobescu με το τραγούδι «Stay» είναι εκείνη που πήρε το εισιτήριο για να ταξιδέψει στο μουσικό διαγωνισμό στα μέσα του επερχόμενου Μαΐου και μαζί της θα είναι και ο Γιώργος Καλπακίδης!

Το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από την κριτική επιτροπή. Ο Γιώργος Καλπακίδης μαζί με τους: Thomas Reil, Jeppe Reil και Maria Broberg υπογράφουν την μπαλάντα που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά σε μια μέτρια χρονιά για τη Eurovision 2019 όπως τη χαρακτηρίζουν οι φαν της.

Ο νεαρός συνθέτης από τη Βόρεια Ελλάδα έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν και έχει καταφέρει να βρεθεί σε τελικούς διαφόρων χωρών για να τις εκπροσωπήσει. Μάλιστα, έχει φτάσει πολλές φορές κοντά στη νίκη και στην εκπροσώπηση, αλλά δεν τα είχε καταφέρει μέχρι σήμερα!

Ο Gorgi, όπως υπογράφει συνήθως τις δημιουργίες, του φιλοδοξεί να εκπροσωπηθεί φέτος η Μολδαβία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Anna Odobescu - Stay (REPRISE @ Eurovision 2019 Moldova Final)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης