Η Τζίνα Αλιμόνου «κέρδισε» για μια ακόμη φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Η Τζίνα Αλιμόνου «κέρδισε» για μια ακόμη φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Ο επιχειρηματίας έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει στο Πρωτοδικείο, το οποίο δεν επέτρεψε να ταξιδέψουν τα 4 παιδιά του στις ΗΠΑ για τα Χριστούγεννα παρότι είχαν εκδοθεί ήδη τα εισιτήριά τους

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
alimonou_ar
Με ένα νέο επεισόδιο, που επιβεβαίωσε ότι «οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται», συνεχίστηκε το χρονικό του διαζυγίου ανάμεσα στον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου, στο οποίο αναμένεται να γραφτούν οσονούπω με άλλα κεφάλαια στις αίθουσες των δικαστηρίων. Κι όλα αυτά για δύο ανθρώπους που ένωσαν τις ζωές τους για δέκα ολόκληρα χρόνια. Το πρωινό της 21ης Δεκεμβρίου λοιπόν διαδραματίστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η τελευταία -για το 2018- δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ Βαρδινογιάννη και Αλιμόνου.

Η εν λόγω αντιπαράθεση αφορούσε τα παιδιά τους, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το δικαστήριο, την επιθυμία του επιχειρηματία να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να περάσουν μαζί του τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητούσε από το δικαστήριο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, να επιτραπεί στη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Είχε καταθέσει και πέρυσι ασφαλιστικά μέτρα που απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο του επιτρέπει να ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του μόνο εντός των συνόρων.

Φέτος είχε την ελπίδα ότι αυτό θα άλλαζε. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ήταν τόσο βέβαιος ότι η απόφαση θα είναι υπέρ του, που είχε ήδη εκδώσει τα εισιτήρια των παιδιών για το ταξίδι στις ΗΠΑ. Τελικά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του διατηρώντας το status quo που υπάρχει σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των παιδιών στο εξωτερικό. Ο ίδιος δεν ήταν παρών στην εκδίκαση των ασφαλιστικών, αφού βρισκόταν στην Αμερική λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Παραμένει βέβαια πολύ κοντά στα παιδιά του, τα οποία λατρεύει και τα επισκέπτεται κάθε μήνα προκειμένου να περάσει κάποιες μέρες μαζί τους. Η απόφαση του Πρωτοδικείου έγινε δεκτή με χαρά από την Τζίνα Αλιμόνου, η οποία γιόρτασε μαζί με τα τέκνα της την έλευση του νέου έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθεί τουλάχιστον τρεις φορές τις δικαστικές αίθουσες, όπου θα εκτυλιχθούν τα νέα επεισόδια του διαζυγίου της με τον γνωστό επιχειρηματία, που ξεκίνησε σε ήπιους τόνους το φθινόπωρο του 2016, για να γίνει πιο έντονο τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να διαφαίνεται πλέον διάθεση συμβιβασμού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στα χαρακώματα

Ο Ιταλός συγγραφέας Τσέζαρε Παβέζε είχε δώσει τη δική του ερμηνεία για τον γάμο γράφοντας ότι «καμιά γυναίκα δεν παντρεύεται από συμφέρον. Προτού παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο τον ερωτεύεται». Η φράση του μπορεί να ταιριάζει στην περίπτωση της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, οι οποίοι κάποτε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους μέχρι να ξεκινήσει η διαμάχη που περιλαμβάνει αλληλοκατηγορίες και ενίοτε χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως οι μομφές του επιχειρηματία για εθισμό της πρώην συζύγου του σε ουσίες και αλκοόλ, οι οποίες απορρίφθηκαν μεν αλλά άφησαν πικρή γεύση τόσο στην ίδια όσο και σε όσους είχαν ζήσει το ζευγάρι.

Το προτελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη τους είχε να κάνει με τη διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η οποία, σύμφωνα με την πρώτη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, τον περασμένο Μάιο έφτανε μηνιαίως τα 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό.

Ποσό που σύμφωνα με την πλευρά της ηθοποιού δεν έδωσε ποτέ ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος με βάση με την πρωτόδικη απόφαση θα έπρεπε να έχει καταθέσει 103.500 ευρώ για τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Τελικά με δύο μήνες καθυστέρηση ο επιχειρηματίας κατέθεσε κάποια μικρά ποσά στο τέλος του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης. Το νέο δικαστήριο στις αρχές του Ιουλίου αποφάσισε, με βάση τα όσα κατέθεσαν οι δικηγόροι του, να μειώσει προσωρινά το ποσό της μηνιαίας διατροφής στα 18.000 ευρώ. Ετσι, κατέθεσε συνολικά 54.000 ευρώ λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής.

Τα είπε όλα

Η συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου στο «Gala» είχε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στις αρχές του περασμένου Ιουλίου ειδικά η δήλωσή της ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν κατέβαλλε τη διατροφή. Απαντώντας για το επίμαχο θέμα στο οποίο την είχε δικαιώσει το δικαστήριο, είχε πει χαρακτηριστικά στην ερώτηση αν μετά την απόφαση όλα κυλούν ομαλά: «Οχι, δυστυχώς. Μακάρι να ήταν έτσι γιατί θα μπορούσα κι εγώ να προσφέρω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, αλλά δυστυχώς ο Παύλος μέχρι στιγμής δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση και δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ για τη διατροφή που επιδικάστηκε».

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι παρά τα όσα έχουν γίνει με τον Παύλο, η ίδια πιστεύει ότι αγαπάει τα παιδιά κι αυτή με τη σειρά της τον θέλει πάντα κοντά τους. Οπως επισήμανε, την έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση εδώ και αρκετό καιρό, θεωρεί όμως ότι είναι χρέος της απέναντι στα παιδιά της να στηρίζει την πατρική φιγούρα στα μάτια τους και την αγάπη τους προς αυτόν. Ελπίζει, επίσης, κάποια στιγμή να έχουν μια καλή σχέση ως γονείς, την οποία ή ίδια θεωρεί πιο σημαντική πλέον από τη συντροφική.

Μετά τα όσα έχουν γίνει, πάντως, θεωρεί σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να συνυπάρξει ξανά ως ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία αφού, όπως δήλωσε, «είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα και φυσικά ειπώθηκαν πολλά ψεύδη για μένα».

Ηταν τότε που δήλωνε σοκαρισμένη από την επίθεση του εν διαστάσει συζύγου της και τις κατηγορίες περί εθισμού της στο αλκοόλ και σε ουσίες.

«Δεν πίστευα», είπε, «ότι κάποιος μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Οταν έγινα μητέρα, αφοσιώθηκα τόσο πολύ σε αυτό, διάβασα, ρώτησα ειδικούς, σε τέτοιον βαθμό που έγινα πολύ υπερπροστατευτική. Πιστεύω ότι και ο Παύλος είχε θέμα με αυτό. Ξαφνικά, ως μητέρα πλέον, με τέσσερα παιδιά, δέχτηκα μια τέτοια επίθεση όσον αφορά ειδικά τη μητρότητα που σοκαρίστηκα. Λέω, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι, νομικά, όποιος πατέρας διεκδικεί την επιμέλεια πρέπει να χτυπήσει τη μητρότητα. Εχει μια λογική αυτό, αρκεί όμως να λέμε την αλήθεια και όχι ψέματα».

Δείτε βίντεο: Τζίνα Αλιμόνου : «Κέρδισε» για μια ακόμη φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη στα δικαστήρια
Τζίνα Αλιμόνου : «Κέρδισε» για μια ακόμη φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη στα δικαστήρια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης