LIVE

Κορωνοϊός

Η Τζίνα Αλιμόνου «κέρδισε» για μια ακόμη φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Ο επιχειρηματίας έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει στο Πρωτοδικείο, το οποίο δεν επέτρεψε να ταξιδέψουν τα 4 παιδιά του στις ΗΠΑ για τα Χριστούγεννα παρότι είχαν εκδοθεί ήδη τα εισιτήριά τους

Με ένα νέο επεισόδιο, που επιβεβαίωσε ότι «οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται», συνεχίστηκε το χρονικό του διαζυγίου ανάμεσα στον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου, στο οποίο αναμένεται να γραφτούν οσονούπω με άλλα κεφάλαια στις αίθουσες των δικαστηρίων. Κι όλα αυτά για δύο ανθρώπους που ένωσαν τις ζωές τους για δέκα ολόκληρα χρόνια. Το πρωινό της 21ης Δεκεμβρίου λοιπόν διαδραματίστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η τελευταία -για το 2018- δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ Βαρδινογιάννη και Αλιμόνου.

Η εν λόγω αντιπαράθεση αφορούσε τα παιδιά τους, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το δικαστήριο, την επιθυμία του επιχειρηματία να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να περάσουν μαζί του τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητούσε από το δικαστήριο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, να επιτραπεί στη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Είχε καταθέσει και πέρυσι ασφαλιστικά μέτρα που απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο του επιτρέπει να ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του μόνο εντός των συνόρων.

Φέτος είχε την ελπίδα ότι αυτό θα άλλαζε. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ήταν τόσο βέβαιος ότι η απόφαση θα είναι υπέρ του, που είχε ήδη εκδώσει τα εισιτήρια των παιδιών για το ταξίδι στις ΗΠΑ. Τελικά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του διατηρώντας το status quo που υπάρχει σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των παιδιών στο εξωτερικό. Ο ίδιος δεν ήταν παρών στην εκδίκαση των ασφαλιστικών, αφού βρισκόταν στην Αμερική λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Παραμένει βέβαια πολύ κοντά στα παιδιά του, τα οποία λατρεύει και τα επισκέπτεται κάθε μήνα προκειμένου να περάσει κάποιες μέρες μαζί τους. Η απόφαση του Πρωτοδικείου έγινε δεκτή με χαρά από την Τζίνα Αλιμόνου, η οποία γιόρτασε μαζί με τα τέκνα της την έλευση του νέου έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθεί τουλάχιστον τρεις φορές τις δικαστικές αίθουσες, όπου θα εκτυλιχθούν τα νέα επεισόδια του διαζυγίου της με τον γνωστό επιχειρηματία, που ξεκίνησε σε ήπιους τόνους το φθινόπωρο του 2016, για να γίνει πιο έντονο τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να διαφαίνεται πλέον διάθεση συμβιβασμού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στα χαρακώματα

Ο Ιταλός συγγραφέας Τσέζαρε Παβέζε είχε δώσει τη δική του ερμηνεία για τον γάμο γράφοντας ότι «καμιά γυναίκα δεν παντρεύεται από συμφέρον. Προτού παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο τον ερωτεύεται». Η φράση του μπορεί να ταιριάζει στην περίπτωση της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, οι οποίοι κάποτε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους μέχρι να ξεκινήσει η διαμάχη που περιλαμβάνει αλληλοκατηγορίες και ενίοτε χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως οι μομφές του επιχειρηματία για εθισμό της πρώην συζύγου του σε ουσίες και αλκοόλ, οι οποίες απορρίφθηκαν μεν αλλά άφησαν πικρή γεύση τόσο στην ίδια όσο και σε όσους είχαν ζήσει το ζευγάρι.

Το προτελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη τους είχε να κάνει με τη διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η οποία, σύμφωνα με την πρώτη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, τον περασμένο Μάιο έφτανε μηνιαίως τα 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό.

Ποσό που σύμφωνα με την πλευρά της ηθοποιού δεν έδωσε ποτέ ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος με βάση με την πρωτόδικη απόφαση θα έπρεπε να έχει καταθέσει 103.500 ευρώ για τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Τελικά με δύο μήνες καθυστέρηση ο επιχειρηματίας κατέθεσε κάποια μικρά ποσά στο τέλος του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης. Το νέο δικαστήριο στις αρχές του Ιουλίου αποφάσισε, με βάση τα όσα κατέθεσαν οι δικηγόροι του, να μειώσει προσωρινά το ποσό της μηνιαίας διατροφής στα 18.000 ευρώ. Ετσι, κατέθεσε συνολικά 54.000 ευρώ λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής.

Τα είπε όλα

Η συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου στο «Gala» είχε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στις αρχές του περασμένου Ιουλίου ειδικά η δήλωσή της ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν κατέβαλλε τη διατροφή. Απαντώντας για το επίμαχο θέμα στο οποίο την είχε δικαιώσει το δικαστήριο, είχε πει χαρακτηριστικά στην ερώτηση αν μετά την απόφαση όλα κυλούν ομαλά: «Οχι, δυστυχώς. Μακάρι να ήταν έτσι γιατί θα μπορούσα κι εγώ να προσφέρω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, αλλά δυστυχώς ο Παύλος μέχρι στιγμής δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση και δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ για τη διατροφή που επιδικάστηκε».

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι παρά τα όσα έχουν γίνει με τον Παύλο, η ίδια πιστεύει ότι αγαπάει τα παιδιά κι αυτή με τη σειρά της τον θέλει πάντα κοντά τους. Οπως επισήμανε, την έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση εδώ και αρκετό καιρό, θεωρεί όμως ότι είναι χρέος της απέναντι στα παιδιά της να στηρίζει την πατρική φιγούρα στα μάτια τους και την αγάπη τους προς αυτόν. Ελπίζει, επίσης, κάποια στιγμή να έχουν μια καλή σχέση ως γονείς, την οποία ή ίδια θεωρεί πιο σημαντική πλέον από τη συντροφική.

Μετά τα όσα έχουν γίνει, πάντως, θεωρεί σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να συνυπάρξει ξανά ως ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία αφού, όπως δήλωσε, «είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα και φυσικά ειπώθηκαν πολλά ψεύδη για μένα».

Ηταν τότε που δήλωνε σοκαρισμένη από την επίθεση του εν διαστάσει συζύγου της και τις κατηγορίες περί εθισμού της στο αλκοόλ και σε ουσίες.

«Δεν πίστευα», είπε, «ότι κάποιος μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Οταν έγινα μητέρα, αφοσιώθηκα τόσο πολύ σε αυτό, διάβασα, ρώτησα ειδικούς, σε τέτοιον βαθμό που έγινα πολύ υπερπροστατευτική. Πιστεύω ότι και ο Παύλος είχε θέμα με αυτό. Ξαφνικά, ως μητέρα πλέον, με τέσσερα παιδιά, δέχτηκα μια τέτοια επίθεση όσον αφορά ειδικά τη μητρότητα που σοκαρίστηκα. Λέω, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι, νομικά, όποιος πατέρας διεκδικεί την επιμέλεια πρέπει να χτυπήσει τη μητρότητα. Εχει μια λογική αυτό, αρκεί όμως να λέμε την αλήθεια και όχι ψέματα».

Δείτε βίντεο: Τζίνα Αλιμόνου : «Κέρδισε» για μια ακόμη φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη στα δικαστήρια
video placeholder


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (66)

Μ.

Πραγματικά είχαμε μια σκασίλα!

ΑΡΚΑΣ

Την περίπτωση του γάμου αυτού την περιγραφει ένα από τα πρωτα τραγουδια του ο Στρατος Διονυσίου (1960 περιπου) με τιτλο :"Παλατια και Παραγκες" Λεει λοιπον σε ένα στιχο: "Πες μου οι παράγκες και τα παλάτια πως θες να κανουν μαζι χωριο".

Η κυρία

Η κυρία μάλλον είναι καλά δασκαλεμένη απο την μάνα της και υποπτεύομαι πως εξ αιτίας της κατέληξε στο διαζύγιο. Σύμμαχος η μάνα της όχι όμως και η ηλικία της κοκόνας. Οπότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Της αρέσει η όχι στην κατιούσα η πέραση της για να βρεί τον επόμενο "μεγαλοχορηγό".

Πολύ τη χαιδευουν οι δικαστές τη μοντέλα

Της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία της μοντέλας οι δικαστές ! Αλλιώς δεν εξηγείται τόση εύνοια ! Μη τρελαθούμε τώρα ! Σ’ αυτή τη χώρα ζούμε ! Θα μας τη βγάλουν σε λίγο παρθένο Μαρία ! Έλεος ! Και τι κατάλαβε δηλαδή που έχασαν τα παιδιά της ένα καταπληκτικό ταξίδι; Είναι χαρούμενη τώρα που δεν τ’ αφήνει να πάνε στον πατέρα τους Χριστούγεννα ; Μου μυρίζει πολύ χειρισμός , καταπίεση και ψυχοπάθεια εδώ πέρα !

k

Να περάσεις το μυαλό σου από ΚΤΕΟ να δεις αν δουλεύει καλά. Ρε ορνιο η μοντελα όπως την λες είναι μανα και 99,9% στα δικαστηρια κερδιζει. Ρωτα και κανενα δικηγορο.

Παικτης

ηθικο διδαγμα δεν παντρευεσαι..συνεταιρο στο πορτοφολι και στην περιουσια σου πρεπει να εισαι τρελος να θες να βαλεις.θα ερθει μια ασχημη δικαστης που εχει δει αρσενικο μονο σε..βαπτησια μικρου αγοριου και θα βγαλει ολη την μισανδρια πανω σου. εμεις οι νεοι δεν την παταμε.Η Ελλαδα ειναι Ανατολιτικη Πατριαρχικη χωρα και δεν θα αλλαξει ποτέ αυτο.

Κ όμως...

Για μισό λεπτό... αυτό το τσόκαρο γιατί να πέρνει 18.000 διατροφή το μήνα; Έχει τα παιδιά 24/7 στα ιδιαίτερα; Η με τις νταντάδες; ...γιατί εάν τα έχει συνέχεια με τις νταντάδες, δεν ξοδεύει σε εκπαίδευση κ γυρνάει στα εμπορικά, λογικά είναι άνικανη να κάνει τα αυτονόητα ... κ η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι στραβή κ λαδωμένη... που είναι οι οργανώσεις που στηρίζουν τα ίσα δικαιώματα; Μια Αταλάντη ηθοποιός νομίζει ότι τα χρήματα φυτρώνουν.... χα!

χαχα

Παπούτσι από τον (αντιπαραγωγικό) τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο χαχα Μακριά όσο γίνεται πιο μακριά.

droopy

Δηλαδη συγνώμη νομιζει οτι με αυτήν την βλακοφατσα μπορεί μια γυναίκα mazerati να παει μαζίτου να ειναι και σπαγκος ;;; Θα ποροτιμουσε εναν τσιφτη παιδαρο με κακαλα και ας ειχε και λιγα λεφτά θέλω να πιστευω ...αλλα παλι μια ξεβρακωτη που τρεχει στη Συγγρου για λιγα λεφτα , τι να σου κανει...δεν ξερει τιποτε αλλο ...δεν ειναι σαν κατι πονηρες ομοιες της που χωθηκαν σε υπουργεια οποτε..

Αρης δηλωσιας

μη σκας παυλαρα,τα παιδια θα τα κερδισεις στα 18...θε ερθουν μονα τους...δε θα δυσκολευτουν να διαλεξουν

noName

μονο οι γυναικες με iq ραδικιου παντρευονται εναν αντρα για την ομορφια του. οσες εκαναν αυτο το λαθος μετα απο μερικα χρονια βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο. ο Ανδρας δεν ειναι ουτε η ομορφια του, ουτε τα μπρατσα, ουτε τα γενια, ουτε τα τατου. ο Ανδρας ειναι η δυναμη του και η θεση που εχει στην κοινωνια. φυσικα αν εχει και εξωτ. εμφανιση και κοινωνικη θεση και δυνατο μυαλο, τοτε νταξ, αλλα πολυ σπανιο κατι τετοιο.οι ισχυροι ομως ανδρες μπορει να παντρευτουν ( σε μια στιγμη αδυναμιας) μια γυναικα μονο και μονο για τα εξωτερικα της χαρισματα και εκει την πατανε.

G

Μόνος του τα έκανε τα λεφτά ο Παυλάρας ?Είναι αυτοδημιούργητος?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης