Τζίνα Αλιμόνου: «Ο Παύλος δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ»

Τζίνα Αλιμόνου: «Ο Παύλος δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ»

Ποιος ξεκίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου, πόσο συνεπής είναι ο Παύλος Βαρδινογιάννης ως προς την καταβολή της διατροφής που επιδίκασε το δικαστήριο, τι πιστεύει η ίδια για την εξέλιξη της σχέση τους - Η Τζίνα Αλιμόνου στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά το διαζύγιο

gala-aloimonou_main01
Εφτασε χαμογελαστή για τη φωτογράφηση, την πρώτη της μετά από πολλά χρόνια, και ύστερα από κάτι παραπάνω από πέντε ώρες απέδειξε ότι «το έχει» ακόμη. Η Τζίνα Αλιμόνου παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα, έστω κι αν έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τον γάμο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκονται σε διαδικασίες ενός διαζυγίου που ξεκίνησε αθόρυβα και σε πολιτισμένο κλίμα, εξελίχθηκε όμως σε λυσσαλέο πόλεμο. Για εκείνη, απόλυτη  προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά της, με τα οποία περνάει σχεδόν όλη τη μέρα της.

Μιλώντας πρώτη φορά για όσα εξελίσσονται, η Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει ότι δεν ήταν επιθυμία της να χωρίσει και ότι, παρά την τελευταία της δικαστική νίκη, ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ από τη διατροφή που επιδικάστηκε. Μιλάει για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της σχέδια, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Παύλος αγαπάει τα παιδιά τους και ελπίζει στο μέλλον να έχουν μια καλή γονεϊκή σχέση.

GALA: Πώς σε βρίσκει το καλοκαίρι του 2018;

Τ.Α.: Θα έλεγα ότι παρά την κούραση που νιώθω αρκετά πιο ήρεμη γιατί έχουν τακτοποιηθεί κάποια πράγματα στη ζωή μου, τα οποία πέρυσι εκκρεμούσαν ακόμα. Η κατάσταση τότε ήταν πολύ πιο ρευστή, ειδικά με τις δικαστικές διαφορές και τα συμβάντα γύρω από αυτές, που είχαν αρχίσει από το τέλος του καλοκαιριού του 2016, όταν ανακοίνωσα στον Παύλο ότι δεν θα πάω στην Αμερική.


Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Gala που κυκλοφορεί στα περίπτερα





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ