Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης: Πόλεμος για τη διατροφή

Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης: Πόλεμος για τη διατροφή

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης κατέθεσε συνολικό ποσό 54.000 ευρώ το οποίο δεν είναι αυτό που επιδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών, αλλά αυτό που βγήκε μετά από νέα προσφυγή του στην δικαιοσύνη

Alimonou-Vardinogiannis_new
Ο Ιταλός συγγραφέας Τσέζαρε Παβέζε είχε δώσει την δική του ερμηνεία για τον γάμο γράφοντας ότι «Καμιά γυναίκα δεν παντρεύεται από συμφέρον. Προτού παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο, τον ερωτεύεται».

Η φράση του λένε κάποιοι μπορεί και να ταιριάζει στην περίπτωση της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, που κάποτε ερωτεύθηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.
Αυτά που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους για μια δεκαετία όπου όλα κυλούσαν ιδανικά στην ζωή τους.

Κι ύστερα ήρθε το διαζύγιο που ξεκίνησε σε ήπιους τόνους και συνεχίστηκε με μια σκληρή δικαστική διαμάχη, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται.

Μια διαμάχη με αλληλοκατηγορίες και ενίοτε «χτυπήματα κάτω από την μέση» όπως οι κατηγορίες του επιχειρηματία για εθισμούς της πρώην συζύγου του σε ουσίες και αλκοόλ, οι οποίες απορρίφθηκαν αλλά άφησαν πικρή γεύση, τόσο στην ίδια όσο και σε όσους είχαν ζήσει το ζευγάρι.

Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη τους έχει να κάνει με την διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η οποία σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών τον περασμένο Μάιο, ανέρχεται σε 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό, κάθε μήνα.

Ποσό που σύμφωνα με την πλευρά της ηθοποιού δεν έδωσε ποτέ ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος με βάση με την πρωτόδικη απόφαση θα έπρεπε να έχει καταθέσει 113.500 ευρώ για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Τελικά με δύο μήνες καθυστέρηση ο επιχειρηματίας κατέθεσε κάποια μικρά ποσά στο τέλος του Ιούνη, έχοντας προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Το νέο δικαστήριο στις αρχές του Ιουλίου αποφάσισε με βάση τα όσα κατέθεσαν οι δικηγόροι του, να μειώσει προσωρινά το ποσό της μηνιαίας διατροφής στις 18.000 ευρώ.

Έτσι ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης κατέθεσε στο σύνολο 54.000 ευρώ, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής.
Μήνυση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να σταλεί σήμα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψή του, αφού το συγκεκριμένο αδίκημα είναι διαρκές αυτόφωρο.

Παύλος Βαρδινογιάννης: Πλήρωσε τη διατροφή στην Αλιμόνου και δεν συνελήφθη


Νέα επεισόδια
Ο Παύλος Βαρδινογιάνης αφίχθη χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα και εφόσον είχε τακτοποιήσει τις οφειλές του, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, αφού οι αρχές είχαν ενημερωθεί από τους δικηγόρους του και προχώρησαν σε άρση των διαδικασιών που προέβλεπαν την σύλληψή του.

Μόνο που η πρώην σύζυγός του πιστεύει ότι η μειωμένη διατροφή με την νέα απόφαση την οποία θα προσβάλλει, θα έπρεπε να ισχύει από τον μήνα Αύγουστο, αφού της κοινοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Ο πρώην σύζυγός της σύμφωνα με την δική της πλευρά θα έπρεπε να είχε συμμορφωθεί τουλάχιστον μέχρι τον μήνα που διανύουμε με την δικαστική απόφαση του Μαΐου.
Διεκδικεί λοιπόν άλλες 60.000 ευρώ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει ήδη κινηθεί μέσω της νομικής οδού κατά του επιχειρηματία για άλλη μια φορά.

Ο τελευταίος ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να πάει διακοπές με τα παιδιά του για δύο τουλάχιστον εβδομάδες σε κάποιο νησί, εν μέσω ενός πολεμικού όπως εξελίσσεται διαζυγίου, στο οποίο πολύ δύσκολα θα πέσουν οι τόνοι.

Οι πρωταγωνιστές του άλλωστε, έστω και αν δεν το επιθυμούσαν δεν μπορούν πλέον να συνυπάρξουν ούτε φιλικά, παρά μόνο ως γονείς όταν είναι μαζί με τα παιδιά τους για λίγες ώρες ή κάποιες ημέρες.

Στην περίπτωσή τους απέδειξαν τελικά ότι «οι όμορφες αγάπες, όμορφα καίγονται»...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης