Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει γυμνή στο νέο της βιντεοκλίπ

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει γυμνή στο νέο της βιντεοκλίπ

Το νέο της βιντεοκλίπ μόλις κυκλοφόρησε και η τραγουδίστρια είναι πιο σέξι από ποτέ

tomame
Στο ρυθμό της Ελένης Φουρέιρα χορεύει η Ευρώπη, καθώς το νέο της τραγούδι, «Tómame», μόλις κυκλοφόρησε και σημειώνει διεθνή επιτυχία από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στο τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records σε Ελλάδα και Κύπρο και παγκοσμίως σε συνεργασία με την Sony Music, η «εκρηκτική» τραγουδίστρια ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με την ομάδα δημιουργών του «Fuego» και παρουσιάζουν ένα χορευτικό reggaeton hit, με αγγλικό και ισπανικό στίχο. Το «Tómame» συνοδεύεται από ένα super music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, στο οποίο η Ελένη ξεδιπλώνει, για ακόμα μία φορά, τη δυναμική και ξεχωριστή σκηνική της παρουσία. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε η Ελένη ποζάρει ολόγυμνη, ενώ η γενικότερη παρουσία της στο κλιπ είναι άκρως αισθησιακή με τα ολόσωμα κορμάκια που έχει επιλέξει.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, το «Tómame» έδειξε ότι είναι το next big hit: εκτός του ότι ανέβηκε αμέσως στο no1 στο ελληνικό iTunes, έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart και μπήκε στο New Music Friday σε Ισπανία, Σουηδία και Φινλανδία, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες!

Την ίδια ώρα, η Ελένη συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, στο πλαίσιο της οποίας έχει κάνει δεκάδες εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισπανία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Σουηδία. Την προσεχή Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, θα εμφανιστεί στο μεγαλύτερο μουσικό event της Ισπανίας, τα μουσικά βραβεία της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδρίτη.

Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης