Υπόθεση Γουάινσταϊν: Βίντεο-ντοκουμέντο από το «πέσιμο» σε 28χρονη που τον κατηγορεί για βιασμό

Υπόθεση Γουάινσταϊν: Βίντεο-ντοκουμέντο από το «πέσιμο» σε 28χρονη που τον κατηγορεί για βιασμό

Η Μελίσα Τόμπσον τον έχει κατηγορήσει ότι μετά τη συνάντηση αυτή, το 2011, τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου

gouain-new-1
Ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται το «πέσιμο» από τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν λίγο πριν την βιάσει έδωσε στη δημοσιότητα ένα από τα θύματά του.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί εκτός από τον Γουάινσταϊν, η τεχνικός Μελίσα Τόμπσον, η οποία τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στη Νέα Υόρκη προκειμένου να του παρουσιάσει μια τεχνολογική πλατφόρμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για την προώθηση των ταινιών του.

Στο βίντεο από τη συνάντηση του 2011, ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν φαίνεται να απλώνει τα χέρια του και να χαϊδεύει τα πόδια της Τόμπσον.

Weinstein 'behaves inappropriately' towards alleged rape victim


Σύμφωνα με την 28χρονη κατήγορό του το επόμενο βήμα του Γουάινσταϊν ήταν να την καλέσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου, σύμφωνα με την ίδια, στη συνέχεια τη βίασε αφού τη στρίμωξε σε μια γωνία.

Κλείσιμο
Στις εικόνες που μετέδωσε το Sky News ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν εμφανίζεται να ρωτάει την Τόμπσον «μπορώ να σε φλερτάρω;» με την 28χρονη να απαντά «χμ, θα το δούμε».

Σε άλλες εικόνες ο παραγωγός του Χόλιγουντ φαίνεται να τρίβει το χέρι της 28χρονης ενώ εκείνη προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην παρουσίαση της υπηρεσίας που θέλει να πουλήσει. Όταν, δε, έκανε το σχόλιο «τα δεδομένα είναι καυτά», ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν απάντησε «είναι καυτά. Εσύ είσαι καυτή».

gouain-new-1
gouain-new-2
gouain-new-3


Σύμφωνα με την Τόμπσον σε εκείνο το σημείο ο Γουάινσταϊν έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμά της και άρχισε να τρίβει τα πόδια της. «Άσε με να σε δοκιμάσω. Είναι οκ, θα ήθελες να κάνουμε περισσότερα;» ρώτησε στη συνέχεια ο ίδιος με την Τόμσον να του απαντά ότι «είναι πολύ ψηλά (σ.σ. τα χέρια του)».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε δήλωσή του ανέφερε ότι «αν δει κάποιος το βίντεο στο σύνολό του θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να έγινε με τη βια αλλά ένα συνήθες φλερτ και από τις δυο πλευρές. Το "κατασκεύασε" η Τόμπσον για να προωθήσει τη μήνυσή της και να πάρει χρήματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης