Κάηκε ολοσχερώς και το σπίτι της Νίκης Βίσση στο Μάτι

Niki_Vissi

«Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο και έφυγαν», λέει η αδερφή της Άννας Βίσση

Η μέρα που ξημέρωσε για τη χώρα μας είναι ίσως από τις πιο τραγικές της σύγχρονης ιστορίας της. Με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει δραματικά ώρα με την ώρα μετά τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους οι χθεσινές πυρκαγιές σε Κινέττα, Πεντέλη, Νέα Μάκρη, Μάτι, Νέο Βουτζά και Κάλαμο οι άνθρωποι μετρούν απώλειες και ζημιές. Περιουσίες καταστράφηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες και η αδερφή της Άννας Βίσση, η Νίκη Βίσση είναι ανάμεσα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές. Η Νίκη, σύμφωνα με το tlife, είχε σπίτι στο Μάτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Η Νίκη Βίσση που βρισκόταν μαζί με την αδερφή της Άννα στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της:

«Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς! Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι… Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πέθαναν άνθρωποι, είναι απίστευτο. Ζούμε μια τραγωδία. Εγώ βρισκόμουν με την Άννα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της και έμαθα τι συμβαίνει από το τηλέφωνο. Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο και έφυγαν. Η Άννα είναι στο πλευρό μας… Πριν από λίγο πήρε στο σπίτι της και τη μητέρα μας… Αυτή ήταν η βασική μας κατοικία… Εντάξει έχουμε να μείνουμε κάπου, αλλά τώρα είμαστε στην περιοχή, στο Μάτι και στο σπίτι και μαζεύουμε τα συντρίμμια…».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Απορια

Τουλάχιστον κάηκε κανένα σπίτι που θα το έπαιρνε η τράπεζα;Θα το βγάζανε στο σφυρί;Από αυτά τα σπίτια ήταν κανένα ασφαλισμένο;

Φίλιππος

Βασικά, κάηκε όλο το Μάτι. Το να επικεντρώνεστε στα σπίτια 3-4 προσωπικοτήτων είναι ασέβεια προς όλους τους υπόλοιπους. Δε φταίνε, φυσικά, η Λία ή η Νίκη Βίσση γι' αυτό, αλλά οι δημοσιογράφοι που ψάχνετε πρωτοσέλιδα εις βάρος του πόνου των ανθρώπων.

makedon

Βασικά το πρόβλημα είναι, ότι μάλλον πολλοί επώνυμοι έχουν σπίτι στο Ματι. Φαίνεται ότι οι επώνυμοι έχουν διαχρονικά άλλη αντιμετώπιση από τις ελεγτικές αρχές... Μήπως έτσι δικαιολογείται η πολεοδομική αυθαιρεσία και η καταπάτηση δασών που οδήγησε στο θάνατο τόσων ανθρώπων?

Φίλιππος

Έχουν πολλοί επώνυμοι, αλλά όχι μόνο επώνυμοι. Αυθαίρετα και καταπατημένα έχω δει και σε περιοχές με λιγότερους ή καθόλου επωνύμους. Σε άλλες περιοχές έχει τύχει να δω αυθαίρετα σπίτια δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, ακόμα και αστυνομικών. Η καταπάτηση και η αυθαιρεσία δεν είναι χαρακτηριστικό των επωνύμων, αλλά των ρουσφετολόγων και των βιζμάτων, μεταξύ των οποίων τυχαίνει να είναι και αρκετοί επώνυμοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης