Κάηκε ολοσχερώς και το σπίτι της Νίκης Βίσση στο Μάτι

Κάηκε ολοσχερώς και το σπίτι της Νίκης Βίσση στο Μάτι

«Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο και έφυγαν», λέει η αδερφή της Άννας Βίσση

Niki_Vissi
Η μέρα που ξημέρωσε για τη χώρα μας είναι ίσως από τις πιο τραγικές της σύγχρονης ιστορίας της. Με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει δραματικά ώρα με την ώρα μετά τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους οι χθεσινές πυρκαγιές σε Κινέττα, Πεντέλη, Νέα Μάκρη, Μάτι, Νέο Βουτζά και Κάλαμο οι άνθρωποι μετρούν απώλειες και ζημιές. Περιουσίες καταστράφηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες και η αδερφή της Άννας Βίσση, η Νίκη Βίσση είναι ανάμεσα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές. Η Νίκη, σύμφωνα με το tlife, είχε σπίτι στο Μάτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Η Νίκη Βίσση που βρισκόταν μαζί με την αδερφή της Άννα στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της:

«Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς! Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι… Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πέθαναν άνθρωποι, είναι απίστευτο. Ζούμε μια τραγωδία. Εγώ βρισκόμουν με την Άννα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της και έμαθα τι συμβαίνει από το τηλέφωνο. Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο και έφυγαν. Η Άννα είναι στο πλευρό μας… Πριν από λίγο πήρε στο σπίτι της και τη μητέρα μας… Αυτή ήταν η βασική μας κατοικία… Εντάξει έχουμε να μείνουμε κάπου, αλλά τώρα είμαστε στην περιοχή, στο Μάτι και στο σπίτι και μαζεύουμε τα συντρίμμια…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης