Ο Ντένις Ρόντμαν «τα 'μπηξε» λόγω συγκίνησης για τη συνάντηση Τραμπ-Κιμ!

Ο Ντένις Ρόντμαν «τα 'μπηξε» λόγω συγκίνησης για τη συνάντηση Τραμπ-Κιμ!

Μετά από αλλεπάλληλα ταξίδια στην Πιονγκγιάνγκ, ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει γίνει «κολλητός» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη

klamata
Δεν μπόρεσε να αντέξει τη συγκίνηση και «τα 'μπηξε» σε live συνέντευξή του από τη Σιγκαπούρη ο πρώην παίκτης του NBA, Ντένις Ρόντμαν.

Όσο κι αν φαίνεται σουρεαλιστικό, αιτία για αυτό το ξέσπασμα με δάκρυα χαράς δεν ήταν άλλη από τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, που διεξάγεται σήμερα, Τρίτη, στην ίδια πόλη και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ.

Ο εκκεντρικός αθλητής και πρώην παίκτης ριάλιτι είναι ένας από τους ελάχιστους δυτικούς σελέμπριτι που έχουν αναπτύξει φιλική σχέση με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη. Ο Ρόντμαν έχει επισκεφθεί μάλιστα πολλές φορές την Πιονγκγιάνγκ και έχει περάσει αρκετές ώρες με τον Κιμ, που φαίνεται να απολαμβάνει εξίσου την παρέα του.

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη με τον Κρις Κουόμο του CNN, ο Ρόντμαν, φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα καπελάκι με το σύνθημα του Τραμπ «Ας κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική» αποκάλυψε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε προσωπικά από τον Λευκό Οίκο για την συνάντηση των δύο ηγετών.

«Με κάλεσε η γραμματέας του Τραμπ και μου είπε: Ντένις, ο πρόεδρος είναι πολύ περήφανος για εσένα. Έχεις τις θερμές του ευχαριστίες. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα», είπε ο Ρόντμαν, εξηγώντας ότι αυτό το τηλεφώνημα ευγνωμοσύνης είχε μάλλον σχέση με την... μεσολάβησή του για να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα.

Ο Ρόντμαν βούρκωσε στην κάμερα περιγράφοντας πώς ο προηγούμενος Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, τον είχε αγνοήσει επιδεικτικά όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι στην Πιονγκγιάνγκ με ένα μήνυμα από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. «Ούτε καν κάθισε να με ακούσει» είπε με παράπονο ο Ρόντμαν, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Κιμ και ο Τραμπ θα πετύχουν πρόοδο στη σημερινή τους συνάντηση.

Κλείσιμο
«Δεν χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Χρειαζόμαστε απλά να ανοίξουν οι πύλες έτσι ώστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Είναι μια σπουδαία μέρα. Είμαι τόσο χαρούμενος», είπε ο πρώην άσος του NBA στον Κουόμο.

Όσον αφορά τον... φιλαράκο του τον Κιμ, o Ρόντμαν τον περιγράφει «σαν ένα μεγάλο παιδί» που θέλει να περνάει καλά, αλλά παράλληλα προσπαθεί να προστατέψει τον λαό του και την τιμή του.

«Θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο, να απολαύσει τη ζωή του. Θέλει και ο λαός του να χαίρεται τη ζωή του. Δεν είναι βλάκας», λέει χαρακτηριστικά.

Dennis Rodman Historic Interview ► Trump - Kim Summit | CNN |
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης