Η βασίλισσα Ελισάβετ «εξαφάνισε» από το Μπάκιγχαμ φωτογραφία με τη Μέγκαν Μαρκλ!

Η βασίλισσα Ελισάβετ «εξαφάνισε» από το Μπάκιγχαμ φωτογραφία με τη Μέγκαν Μαρκλ!

Αν και πριν από μία εβδομάδα δέσποζε στην αίθουσα ακροάσεων, τώρα «έκανε φτερά» - Κίνηση με συμβολισμό ή απλή αλλαγή στη διακόσμηση;

queen_meghan_photo
Μια φωτογραφία, που απεικόνιζε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ αγκαλιασμένους, είχε τοποθετηθεί πριν μία εβδομάδα στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού, τώρα η φωτογραφία «έχει κάνει φτερά»...

Πρόκειται για μια κίνηση που ενέχει συμβολισμό ή είναι απλά μια αλλαγή στη διακόσμηση του Μπάκιγχαμ; Μια φωτογραφία με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ «εξαφανίστηκε» από την αίθουσα ακροάσεων στου παλατιού και στη θέση της τοποθετήθηκε μια άλλη με τους δύο αγαπημένους εγγονούς της βασίλισσας Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Η όμορφη φωτογραφία του νιόπαντρου ζευγαριού τοποθετήθηκε σε τραπεζάκι στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ την περασμένη εβδομάδα. Στη συγκεκριμένη αίθουσα η 92χρονη μονάρχης υποδέχεται τους επίσημους καλεσμένους της και ο φωτογραφικός φακός των μέσων ενημέρωσης έχει, όπως φαίνεται, συχνή πρόσβαση. Έτσι, έγινε γνωστό πως μετά από μία εβδομάδα από την τοποθέτησή της η φωτογραφία, στην οποία η δούκισσα του Σάσεξ είναι κομψή με αμάνικο γαλάζιο φόρεμα, δεν υπάρχει πια.


Την Πέμπτη η «αειθαλής» Ελισάβετ συναντήθηκε στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού με την 90χρονη Σκωτσέζα μουσικό Θία Μουσγκράβ και τότε ο φωτογραφικός φακός των βρετανικών μέσων κατέγραψε την «απουσία» της φωτογραφίας του Χάρι με τη Μέγκαν. Αν και η βασίλισσα Ελισάβετ συνηθίζει να αλλάζει τις φωτογραφίες στον χώρο, υπάρχουν ωστόσο, κάποιες, που παρά το πέρασμα των χρόνων παραμένουν αμετακίνητες.

Κλείσιμο
Μεταξύ αυτών είναι μια φωτογραφία της μοναχοκόρης της βασίλισσας, της πριγκίπισσας Άννας μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, Τίμοθι Λόρενς και η γαμήλια φωτογραφία της εγγονής της βασίλισσας και κόρης της Άννας, της Ζάρα Τίνταλ, που έχει παντρευτεί τον Βρετανό πρώην πρωταθλητή του ράγκμπι, Μάικ Τίνταλ.

Η «εξαφάνιση» της φωτογραφίας με τον Χάρι και τη Μέγκαν προκαλεί εύλογα ερωτήματα καθώς είναι η πρώτη φωτογραφία της Αμερικανίδας ηθοποιού που τοποθετήθηκε στο Μπάκιγχαμ και εικάζεται πως είναι μία από τις φωτογραφίες του αρραβώνα του ζευγαριού, που τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο από τον διάσημο φωτογράφο Αλέξι Λουμπομίρσκι, ο οποίος ήταν και φωτογράφος στον παραμυθένιο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν.

Η αίθουσα ακροάσεων βρίσκεται στο πρώτο όροφο του παλατιού και είναι διακοσμημένη με τα αγαπημένα αντικείμενα της βασίλισσας αλλά και με πολλές φωτογραφίες των μελών της βασιλικής οικογένειας.

queen_meghan_photo_1

queen_meghan_photo_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης