Εκτός Survivor η Ντάρια, πάρτι για τους Διάσημους με πίτσα σε βίλα

Εκτός Survivor η Ντάρια, πάρτι για τους Διάσημους με πίτσα σε βίλα

Η όμορφη Μαχήτρια θα επιστρέψει στην Ελλάδα την ώρα που η ομάδα της έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το έπαθλο φαγητού

daria-exodos-surv
Υπάρχει αγωνία εν όψει της αποχώρησης και είναι λογικό. Και οι τρεις υποψήφιοι είναι δυνατοί παίκτες, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Η Ντάρια είναι σταθερή γενικά και όμορφη, ο Νάσος είναι ο αγαπημένος των γυναικών και ο πιο φιλοσοφημένος και η Ροδάνθη είναι μία κατηγρία μόνη της. Το κορίτσι είναι αποκάλυψη.
Όμως αυτή την εικόνα που έχουμε εμείς, τηλεθεατάρες, εκείνοι δεν την έχουν, οπότε ο καθένας, όπως είναι λογικό, πιστεύει ότι θα φύγει. Ειδικά σε αυτή την φάση, δηλαδή λίγο πριν την τελική ευθεία, είναι λίγο κρίμα για όποιον φεύγει. Τα θυμάστε κι από πέρυσι. Και τώρα που είπαμε πέρσι, «Ντάνοοοο γύρνα πίσω»…

Survivor | Προσβεβλημένοι οι διάσημοι από την χειρονομία του Πάνου | 24/05/2018


Εντωμεταξύ λύθηκε και η παρεξήγηση μεταξύ Δαλάκα και Πάνου καθώς ο Πάνος μετά από όλο αυτό που δημιουργήθηκε ένιωσε την ανάγκη να της ζητήσει συγγνώμη. Ακόμη και κίνηση στρατηγικής να είναι, σωστή και έξυπνη κίνηση για τον παίκτη των Μαχητών

Κλείσιμο
Αγώνας επάθλου

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τις δύο ομάδες και η συζήτηση περιστρέφεται στις υποψηφιότητες. Πρώτη θα πάρει τον λόγο η Ροδάνθη η οποία έχει συνηθίσει και απ’ ότι φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί της. Του Νάσου θα του λείψει η μάθηση για τον αγώνα και η πίστη στον εαυτό σου. Κάποια στιγμή θα ομολογήσει πως αυτό που θα του λείψει είναι τα σούπερ έπαθλα. Γι αυτό είναι Τιτανοτεράστιος ο Νάσος. Γιατί λέει αλήθειες. Η Ντάρια θα πει κι αυτή τη γνώμη της αλλά δεν θα μας πολυσυγκινήσει…

Ο Λιανός ανακοινώνει το έπαθλο το οποίο φυσικά είναι φαγητό. Πίτσα Aioli και μακαρονάδα. Η πίτσα θυμίζει παστίτσιο και η μακαρονάδα είναι μία καρμπονάρα τόσο περιποιημένη που αφήνουμε τηλεκοντρόλ και πάμε κουζίνα. Το έπαθλο δεν τελειώνει εδώ. Ολο αυτό θα το απολαύσει η νικήτρια ομάδα σε μία βίλα με πισίνα στην οποία θα διανυκτερεύσουν φυσικά. Επικρατεί ενθουσιασμός.

Η μάχη ξεκινά και θα γίνει με ζευγάρια. Μιχάλης και Χάρης, Ηλίας και Πάνος. Οι Διάσημοι θα προηγηθούν με 1 -0. Το ανησυχητικό είναι ότι άρχισαν να τραγουδούν και οι Μαχητές στην εξέδρα και δεν θα ξέρουμε πού να κρυφτούμε.

Μελίνα και Κατερίνα απέναντι σε Εύη και Ντάρια. Δυστυχώς αρχίζουν τα τραγούδια και τις φωνές και οι Διάσημοι. Δεν υπάρχει σωτηρία απόψε. Η Κατερίνα και η Μελίνα με καταπληκτικά συντονισμένες κινήσεις θα κάνουν το 2 – 0.

Ακολουθούν Ηλίας και Νάσος εναντίον Μιχάλη και Τσίλη. Οι Διάσημοι θα κάνουν το 3 -0 καθώς θα τα καταφέρουν καλύτερα στον στόχο. Μελίνα και Κατερίνα αντιμετωπίζουν Ροδάνθη και Εύη. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις το δίδυμο Δαλάκα Μελίνα απόψε. 4 – 0 το σκορ και κοντεύουμε να πάθουμε νευρικό κλονισμό από το «Survivor» που ακούγεται από τους πάγκους ασταμάτητα…

Οι Ατζουνοπαραγωγοί που είναι να τους πούνε κάτι να σταματήσουν;

Νικόλας και Πάνος εναντίον Χάρη και Τσίλη. Ο Χάρης θα κάνει ένα λάθος και θα καθυστερήσουν λίγο. Όμως ούτε αυτό τους πτοεί απόψε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Εχουν καλή ψυχολογία και τους βγαίνει. 5 – 0 το σκορ υπέρ των Διασήμων. Οι Μαχητές πρέπει να αντιδράσουν άμεσα.

Δαλάκα και Μελίνα αντιμετωπίζουν την Ντάρια και τη Ροδάνθη. Όπως θα πει και ο Γιώργος Λιανός η πορεία των Διασήμων είναι ξέφρενη και το 6 – 0 το αποδεικνύει περίτρανα.  «Αυτό είναι σωστό αυτό είναι σωστό, φέρτε μας κι αυτή τη νίκη για να τρελαθώ». Τα παιδιαρίστικα συνθήματα δίνουν και παίρνουν και μας έχουν τρελάνει. Τι ζούμε απόψε…

Survivor | Μελίνα, Κατερίνα vs Ροδάνθη, Ντάρια | 24/05/2018


Χάρης και Μιχάλης εναντίον Νάσου και Νικόλα. Επιτέλους, οι Μαχητές θα καταφέρουν να πάρουν τον πρώτο τους πόντο και θα μειώσουν σε 6 – 1. Ηδη όμως τα πνεύματα δείχνουν λίγο πιο ήρεμα στις ομάδες και μετά τα αγωνίσματα δίνουν τα χέρια και οι μεν και οι δε.

Μελίνα και Κατερίνα απέναντι στην Ντάρια και την Εύη. Δεν παίζονται ετούτες. Αήττητες και αχτύπητες, η συνεργασία τους είναι παραδειγματική. 7 – 1 οι Διάσημοι που βλέπουν μακαρόνια και πίτσα να έρχονται. «Θυμηθήκαμε τα παλιά» θα πει η Δαλάκα… Οντως είναι στα καλύτερα τους.

Πάνος - Ηλίας και Χάρης – Γιάννης. Το 8 – 1 είναι γεγονός για τους Διάσημους που πλέον «γύρισαν» την κατάσταση και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ο Μουρούτσος συνεχίζει να δημιουργεί συνθήματα τα οποία εκνευρίζουν το τηλεοπτικό κοινό που στο twitter «κεντάει».

Η Δαλάκα και η Μελίνα θα «ισοπεδώσουν» Εύη και Ροδάνθη με απίστευτη επίδοση για μία ακόμη φορά. 9 – 1 το σκορ και πλέον οι Διάσημοι βρίσκονται μία ανάσα πριν τη νίκη.  Μιχάλης και Γιάννης απέναντι στον Ηλία και τον Νικόλα. Οι Μαχητές μειώνουν σε 9 -2.

Survivor | Μιχάλης, Γιάννης vs Ηλίας, Νικόλας | 24/04/2018


Εύη και Ντάρια εναντίον Δαλάκα και Μελίνας. Αυτό ήταν! Εστω και λίγο πιο δύσκολα κέρδισαν τα κορίτσια και οι Διάσημοι με σκορ 10 – 2 κερδίζουν το αγώνισμα επάθλου και θα απολαύσουν το γεύμα και την διαμονή στη βίλα.

Η κατάσταση γύρισε για τα καλά. Πλέον οι ισορροπίες αλλάζουν και θα πρέπει να αλλάξει και η στρατηγική των Μαχητών προκειμένου να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Οι Διάσημοι προσπαθούν να είναι εγκρατείς στους πανηγυρισμούς και ο Μουρούτσος τους φρενάρει. Οι Μαχητές δείχνουν ψύχραιμοι και σκοπεύουν να συνεχίσουν να είναι.

Οι διάσημοι θα πάνε στη βίλα και θα «σκάσουν» στο φαγητό. Μακαρόνια και πίτσες σε ένα περιβάλλον πολυτελείας. Η βίλα εντωμεταξύ θυμίζει πολυκατοικία. Θα παίξουν μπιλιάρδο, θα βάλουν μουσική «Όλα τα λεφτά λουλούδια στην δική της αγκαλιά, είναι κούκλα και τ’ αξίζει αχ δεν μοιάζει με καμιά» τραγουδά ο Λε Πα και όλα τα μωρά στην πίστα. Καλησπέρα και καλή βραδιά, τηλεθεατάρες.

Φέρτε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να οργανώσει την βραδιά, Ατζουνοπαραγωγοί. Εντωμεταξύ πίνουν και κοκτέιλ και αρχίζουν να γελούν επικίνδυνα πολύ. Φαντάζομαι θα είδατε πως όλοι είναι στην πισίνα και αστειεύονται και ο Μουρούτσος κάθεται παράμερα. Για όνομα Θεού, ρε Μουρούτσο. Ξενέρωσέ μας κι άλλο, μπορείς.

Survivor | Πάρτι οι Διάσημοι σε βίλα | 24/05/2018


Ακολουθεί πρωινό πολύ πλούσιο και η ομάδα αναχωρεί για την παραλία της. Εκεί οι Μαχητές δείχνουν να διασκεδάζουν την μοναξιά τους ενώ οι Διάσημοι θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα της καλύβας…

Η Βιργινία έσπευσε να δει τη Ντάρια, την καλή φίλη της. Οι Διάσημοι σχολιάζουν την πτώση της Ντάριας αγωνιστικά ενώ η Δαλάκα θα πει πως αυτό που συμφέρει είναι να αποχωρήσει η Ντάρια.

Ακολουθεί μίνι αγώνας με έπαθλο ένα κλαμπ σάντουιτς τον οποίο θα κερδίσουν οι Μαχητές με σκορ 10 -3.

Ακολουθεί τα συμβούλιο στο οποίο για μία ακόμη φορά θα ασχοληθούμε με την χειρονομία του Πάνου… Τα ίδια. Λαϊκά δικαστήρια για ανοησίες. Η Σαλταφερίδου θα τον υπερασπιστεί, ό ίδιος θα πει ότι δεν έκανε και καμιά αμαρτία και οι απέναντι θα αφρίσουν από το κακό τους.

Survivor | Η κουβέντα στο Συμβούλιο παίρνει άσχημες διαστάσεις | 24/05/2018


Survivor | Αποχώρηση Ντάριας | 24/05/2018


Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα αυτού που αποχωρεί μετά από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Είναι η Ντάρια, η οποία συγκινημένη θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της. Για την άλλη εβδομάδα, έχουμε μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Αν θέλετε να την μάθετε πρώτοι, διαβάστε «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο και το συζητάμε. Πρόκειται για ανατροπή – βόμβα. Ως τότε, τηλεθεατάρες, να προσέχετε τους εαυτούς σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης