Μητέρα Μάριου- Πρίαμου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: «Υπήρχε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο»

Μητέρα Μάριου- Πρίαμου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: «Υπήρχε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο»

Φανερά άκεφη, η Λία Ιωαννίδου, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσαν να καταμετρηθούν πολλοί ψήφοι για τον γιο της, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη- «Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα», δηλώνει η μητέρα του παίκτη

Μητέρα Μάριου- Πρίαμου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: «Υπήρχε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο»
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
, ο «τρελός Κύπριος» έφτασε στην πηγή του τελικού του
«Survivor» αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Το κύπελλο του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, το σήκωσε ο
Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος)
Κλείσιμο
, έπειτα από πολύωρη ψηφοφορία του κοινού.

Το πρωί της Πέμπτης, η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day». Φανερά άκεφη, η Λία Ιωαννίδου, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς του τελικού, δεχόταν παράπονα από φίλους ότι δεν μπορούσαν να καταμετρηθούν οι ψήφοι τους.

«Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ γιατί υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από φίλους και δημοσιογράφους που τηλεφωνούσαν όλη τη νύχτα για να μάθουν τι γίνεται, μετά από την εμπλοκή που σημειώθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Όλοι ανησύχησαν. Οι άνθρωποι που ήθελαν να στηρίξουν τον Μάριο και δεν μπορούσαν διαμαρτύρονταν. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Πολλοί φίλοι ψήφισαν αλλά η ψήφος δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Αυτό έγινε και στον ημιτελικό. Και τηλεφωνικά υπήρχε πρόβλημα και στα μηνύματα. Ο Μάριος ήταν πολύ υποστηρικτικός στη δική μας στεναχώρια, πολύ ψύχραιμος και τόνιζε ότι όλα είναι καλά. Παρότι παρουσιάστηκε ως ανταγωνιστικό άτομο, ο Μάριος είναι άνθρωπος, που είναι ανταγωνιστικός μόνο στον στίβο. Στην καθημερινότητα του είναι διεκδικητικός αλλά όχι με τρόπο εγωιστικό»,
είπε η μητέρα του παίκτη.

Όπως αποκάλυψε η Λία Ιωαννίδου, η Ειρήνη Κολιδά κατά τη διάρκεια του τελικού, πλησίασε τον Μάριο Πρίαμο και του ψιθύρισε στο αφτί ότι οι ψήφοι του δεν μπορούσαν να καταμετρηθούν. «Η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Μάριο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εμείς ήδη είχαμε ενημερωθεί. Μας συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο θέατρο από το να δημιουργήσουμε μια δυσάρεστη κατάσταση. Δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί. Εγώ είδα ότι με τον γιο μου έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση και το χάρηκα», τόνισε.

Σκέφτεται να ερευνήσει τι έγινε με την ψηφοφορία του τελικού; «Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το πώς θα συνεχίσει από εδώ και πέρα... Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα. Υπήρχαν άνθρωποι που μας έλεγαν ότι έστειλαν 20 μηνύματα και πέρασαν τα δύο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης