Survivor: Τηλεθεατές, Μπο και Λάουρα έθεσαν εκτός παιχνιδιού τον Λάμπρο Χούτο!

Survivor: Τηλεθεατές, Μπο και Λάουρα έθεσαν εκτός παιχνιδιού τον Λάμπρο Χούτο!

Ποια ήταν η σειρά των υποψηφίων στην κρίσιμη ψηφοφορία- Έκπληξη η απήχηση του Κοκκινάκη, κυρίαρχος ο Ντάνος - Οι γυναίκες (και ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ) έδωσαν τη νίκη στους Μαχητές στο επεισόδιο της Πέμπτης - Την Κυριακή η συγκατοίκηση των δύο ομάδων

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της τελευταίας αποχώρησης παίκτη από το Survivor, πριν οι δύο ομάδες, οι Μαχητές και οι Διάσημοι βρεθούν στην ίδια παραλία για να συνεχίσουν τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού.

Το κοινό επέλεξε για αποχώρηση και έστειλε στο σπίτι του τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, ο οποίος φαινόταν από καιρό ότι είχε φθίνουσα πορεία στο παιχνίδι. Η αρχική δυναμική του στα αγωνίσματα είχε υποχωρήσει, έδειχνε συχνά εκνευρισμένος, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις προστριβές του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ φαινόταν και απόμακρος από πολλούς συμπαίκτες του, ειδικά μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη. Ουσιαστικά με την αποχώρηση του Λάμπρου, η παρέα του Χανταμπάκη έχει αποδεκατιστεί. Από τα πέντε μέλη έμειναν μόνο τρία πλέον, με τη Λάουρα να έχει προσεγγίσει περισσότερο τον Κοκκινάκη και να διατηρεί λιγότερες σχέσεις με τον Μπο, ενώ και η Ευρυδίκη ψάχνεται για τη νέα στρατηγική και τις συμμαχίες που θα επιδιώξει.

Ο Λάμπρος άλλωστε «φαγώθηκε» από μέλη της παρέας των «πέντε», πριν τον περιλάβει το κοινό και του δώσει τη χαριστική βολή. Ήταν η Λάουρα που επιλέγοντας τον Κοκκινάκη και όχι τον Αγγελόπουλο στη μυστική ψηφοφορία της Τρίτης, οδήγησε στο να προταθούν τέσσερις αντί για τρεις παίκτες προς αποχώρηση και στη συνέχεια ο Μπο, ο οποίος προτίμησε να «δώσει» τον Χούτο και όχι την Ευρυδίκη, που διαμόρφωσαν αυτά τα δεδομένα ενώπιον της κρίσης του κοινού. 

Το οποίο κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους άλλους τρεις προτεινόμενους για αποχώρηση: Τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο, τον Κώστα Κοκκινάκη και την Λάουρα Νάργες.


Η κατάταξη των υποψηφίων
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και αυτή η ψηφοφορία επιβεβαίωσε την μεγάλη απήχηση που έχει στο κοινό ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής από τη Σκιάθο ήταν πρώτος στις θετικές ψήφους και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Η έκπληξη ωστόσο ήλθε από τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος, προφανώς επειδή εκτιμήθηκε το ήπιο προφίλ του και η αθόρυβη συνεισφορά του στην παραλία των Διάσημων, έλαβε απρόσμενα υψηλό ποσοστό ψήφων για να παραμείνει στο παιχνίδι και ήταν καθαρά δεύτερος. Δεν μπορεί – τουλάχιστον όχι ακόμα – να συμπεριληφθεί στα φαβορί, ωστόσο είναι από τις δυνάμεις που πρέπει να υπολογίζουν οι αντίπαλοί του πλέον.

Η Λάουρα έμεινε στην τρίτη θέση και διασώθηκε, καθώς ο θόρυβος γύρω από το όνομά της, φαίνεται να της έκανε καλό. Είναι πολλοί εκείνοι που λατρεύουν να τη μισούν κι αυτό είναι ένα στοιχείο, που ίσως την πάει πολύ πιο μακριά απ’ όσο υπολογίζουν κάποιοι! Παραμένει πάντως αδύναμος κρίκος στα αγωνίσματα και έτσι είναι πάντα σε ευάλωτη θέση.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν τελευταίος καθαρά στην ψηφοφορία, για την οποία πάντως η παραγωγή προσπαθεί να μην υπάρξουν σοβαρές διαρροές.


Η νέα νίκη των Μαχητών
Η ικανότητα της Σάρας Εσκενάζυ στο μπάσκετ, στοιχείο που έχει πάρει από τον πατέρα της Αλμπέρτο, όπως έχει ομολογήσει παλαιότερα η ίδια, αλλά και η ηρεμία της Ελισάβετ, στις κρίσιμες βολές, που απαιτούσε το χθεσινό παιχνίδι, έδωσαν μία νέα νίκη στους Μαχητές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor - την τρίτη συνεχόμενη.    

Για πρώτη φορά τα δύο κορίτσια των Μαχητών «καθάρισαν» για την ομάδα τους. Σάρα και Ελισάβετ πέτυχαν τις πέντε από τις δέκα νίκες, (έναντι μόλις μίας ήττας στους αγώνες τους) ενώ οι άνδρες είχαν συνολικά αρνητικό σκορ: πέτυχαν μεν τις άλλες πέντε νίκες, αλλά υπέστησαν και επτά ήττες. Ουδείς είχε θετικό απολογισμό μάλιστα. Αντίθετα οι Διάσημοι κατάφεραν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί χάρη στην καλή εμφάνιση Κοκκινάκη και Χρανιώτη, όμως είχαν σε κακή μέρα την Ευρυδίκη και φυσικά τη Λάουρα να μην καταφέρνει ούτε αυτή τη φορά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της να σταυρώσει νίκη. 

Το αγώνισμα στο επεισόδιο της Πέμπτης ήταν προσεκτικά και σκόπιμα επιλεγμένο από την παραγωγή, ώστε η σύγκρουση των δύο ομάδων να είναι πιο ανταγωνιστική και να ισοσκελιστεί η προφανής αθλητική υπεροχή των Μαχητών, με άλλα στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν υπό προϋποθέσεις του Διάσημους να διεκδικήσουν τη νίκη – όπως και έγινε. Μάλιστα οι «Κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με 6-2 και 7-3 κάποια στιγμή, ενώ το παιχνίδι μπήκε στην τελική ευθεία με ισοπαλία 8-8!
Ο αγωνιστικός στίβος και οι δεξιότητες που απαιτούνταν ήταν περισσότερο τεχνικές, όπως η ευστοχία σε ένα πολύ δύσκολο καλάθι, ενώ αυξημένο ρόλο διαδραμάτιζε κάθε φορά και η τύχη. Σε πολλά σημεία του αγώνα, η μπάλα μπήκε και βγήκε από το καλάθι, καθώς οι παίκτες δεν ήταν εύκολο να διαμορφώσουν μία «μηχανική» στα σουτ και να «βρουν το χέρι τους», όπως λένε σε αθλήματα, με τα οποία έμοιαζε η τελική φάση του χθεσινού παιχνιδιού, λόγου χάρη το μπάσκετ.

Ήταν έτσι διαμορφωμένος ο στίβος, που έπαιζε πολύ μικρό ρόλο η ταχύτητα, η δύναμη και η ισορροπία των παικτών – στοιχεία στα οποία έχουν δείξει τελευταία ότι υπερτερούν φανερά οι Μαχητές. Ήταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ένα παιχνίδι τύχης και τεχνικής λεπτομέρειας, παρά ένα physical game. Ακόμη κι αν κάποιος αποκτούσε μεγάλη απόσταση από τον αντίπαλό του, το προβάδισμα αποδεικνυόταν ανεπαρκές, αφού ήταν πολύ δύσκολο να ευστοχήσει στα σουτ, που απαιτούσαν ιδιαίτερο στιλ και αρκετή τύχη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες, που υστερούν σε αθλητικά προσόντα έναντι άλλων – και από τις δύο ομάδες – κέρδισαν ή διεκδίκησαν μέχρι τέλους αγώνες στο χθεσινό επεισόδιο. Ο Κοκκινάκης κέρδισε δύο ματς, παρότι το παιχνίδι δεν απαιτούσε κολύμπι, ο Μπο κέρδισε επίσης ένα (και έχασε ένα), ο Χρανιώτης, παρόλη την μέτρια κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, είχε θετικό ισοζύγιο με δύο νίκες και μία ήττα, ενώ εντυπωσιακό σκορ έκανε η Ελισάβετ, κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια που έδωσε (με Ευρυδίκη και Λάουρα), ενώ ακόμη πιο καλή ήταν η Σάρα (με 3-1), που κέρδισε δύο φορές την Ευρυδίκη. Ακόμη και η Λάουρα έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής και έχασε στις λεπτομέρειες. Αντιθέτως παίκτες με φοβερά αθλητικά προσόντα δυσκολεύτηκαν. Ο Αγγελόπουλος (2-2), ο Μάριος Πρίαμος (2-2), ο Κωνσταντίνος Βασάλος (2-2) και φυσικά η Ευρυδίκη (1-3) δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του αγώνα, λόγω της δυσκολίας που είχε η τελική φάση με τα σουτ στο περίεργο καλάθι.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στον δεύτερο αγώνα του χτύπησε στο γόνατο και χρειάστηκε να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Πιθανότατα θα απουσιάσει από τους αγώνες για μερικές ημέρες.


Συναρπαστική εξέλιξη
Η δομή και οι απαιτήσεις του παιχνιδιού αιφνιδίασαν τους παίκτες και των δύο ομάδων. Γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι η νίκη δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση. Ούτε η ατομική, ούτε η ομαδική.

Οι Διάσημοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, προηγήθηκαν 2-0 και 3-1 και στη συνέχεια 6-3, για να κάνουν το 7-3. Στο σημείο εκείνο άρχισε η αντεπίθεση των Μαχητών, που με ένα σερί πέντε νικών προηγήθηκαν 8-7, για να σημειωθεί μετά η ισοφάριση 8-8. Με τον Μάριο Πρίαμο και τη Σάρα πήραν όμως τα δύο τελευταία παιχνίδια και μαζί το έπαθλο της επικοινωνίας.

Η εξέλιξη του σκορ με την ομάδα των Μαχητών να αναφέρεται πρώτη:

Μάριος Πρίαμος – Χρανιώτης 0-1, Κ. Βασάλος 0-2, Ελισάβετ – Λάουρα 1-2, Κώστας Αναγνωστόππουλος 1-3, Ορέστης – Μπο 2-3, Σάρα – Ευρυδίκη 2-4, Κ. Βασάλος – Μπο 2-5, Ορέστης – Χρανιώτης 2-6, Σάρα – Λάουρα 3-6, Μάριος Πρίαμος – Αγγελόπουλος 3-7, Κ. Βασάλος – Κοκκινάκης 4-7, Ελισάβετ – Ευρυδίκη 5-7, Μάριος Πρίαμος – Χρανιώτης 6-7, Κ. Βασάλος – Αγγελόπουλος 7-7, Σάρα – Ευρυδίκη 8-7, Ορέστης – Κοκκινάκης 8-8, Μάριος Πρίαμος – Αγγελόπουλος 9-8 και Σάρα – Ευρυδίκη 10-8.
 

Η ένωση των δύο ομάδων
Με την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του παιχνιδιού και από την Κυριακή οι δύο ομάδες θα βρίσκονται πλέον σε μία παραλία. Θα μένουν ωστόσο σε διαφορετικά παραπήγματα και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στους αγώνες ως δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς το παιχνίδι δεν γίνεται αμέσως απολύτως ατομικό. 

ΣΧΟΛΙΑ (53)

Gregoris

Ειναι τοσο ηλιθια που ακομα να καταλαβει οτι οποιος προτεινει τον Ντανο για αποχωρηση φευγει ο ιδιος ή η ιδια,αλλα τη να πεις για μια που λεει οτι ειναι δημοσιογραφος και απατωντας σε ερωτηση για το ποιες χωρες στην νοτιο αμερικη μιλανε πορτογαλεζικα... απανταει 7 αναμεσα σε αυτες και η Αργεντινη.

πω πω πω

εγω κλαιω με τις αντιδρασεις της βαλαβανη...βγαζει συνεχεια τον αγγελοπουλο για αποχωρηση με την ελπιδα να τον φαει και οταν ανακοινωνονται οι φιλοι της οτι αποχωρουν γονατιζει και ξεφυσαει.χαχαχαχαχα

Marianta

Ό,τι και να λέτε η αποχώρηση του Χούτου ήταν άδικη καθώς και του Χανταμπάκη. Ήταν καλοί παίχτες και δεν έπρεπε να αποχωρήσουν. Τώρα έχετε βάλει στο στόχαστρο την Ευρυδίκη η οποία είναι επίσης πάρα πολύ καλή παίχτρια. Τί να πω? Δεν παραξενεύομαι ... ποτέ ο ελληνικός λαός δεν ήξερε να ψηφίσει.... Τα κριτήρια σας είναι εντελώς άκυρα , καθώς και η αξιολόγησή σας για το ήθος των παιχτών. Επιπολαιότητα!!! Παρασύρεστε από τα 5 / 10 άτομα στο τουίτερ και από κάποιους δβμοσιογράφους και επιδίδεστε σε ακρότητες. Κάποιοι αναφέρετε ότι η Λάουρα έχει γέλιο . Ναι ίσως είχε λιγάκι στην αρχή. Πλέον μου προκαλεί εκνευρισμό γιατί δε προσπαθεί. Θα μπορούσε εφίσον δεν είναι δυνατή αγωνιστικά να βοηθά τουλάχιστον στις δουλειές. Για παράδειγμα ο Κοκκινάκης που σε σχέση με άλλους παίχτες δεν είναι τόσο δυνατός συνδράμει σημαντικά στη παραλία. Έχει φιλότιμο! Τί να πω? Επιβραβεύστε τους τεμπέληδες που κάθονται και παίρνουν το 8000ρο.

@

Η ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΣΥΛΙΑ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ...ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΥΟ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΤΑΚΙΑ!

Marianta

Ναι αλλά δε μπορείς να κάνεις αυτό που κατηγορείς. Δηλ. Κατηγορείς τη Βαλαβάνη για τη ψήφο της και πας και κάνεις το ίδιο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. Αυτή μπορεί να ψήφισε έναν δυνατό παίχτη πράγμα που και εμένα μου κακοφάνηκε αλλά δε μπορεί 2 ομάδες να τον κρίνουν λάθος... όπογ υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Τέλος πάντων στο παιχνίδι πρέπει να παραμείνουν οι καλοί παίχτες και όχι αυτοί που πήγαν για τουρισμό. Υποτιμούν τη νοημοσύνη σας δεν το καταλαβαίνετε?

@ΜΑΡΙΑΝΤΑ

ΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ?? ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.ΜΑ ΛΕΕΙ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣΜΠΟ-ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ-ΛΑΟΥΡΑΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

@ Marianta

μα και αυτοί που λέτε δε ψήφισαν κάποιον αδύνατο παίκτη αλλά τον καλύτερό τους. Γιατί λέτε λοιπόν ο κόσμος δεν ξέρει να ψηφίζει αντικειμενικά , αφού και οι ίδιοι οι παίκτες ψηφίζουν υποκειμενικά και με μια στρατηγική , που στο τέλος τους γυρίζει μπούμερανγκ. Για παράδειγμα πάνε αποδυναμωμένοι σε μια ένωση που θα εξακολουθούν να υπάρχουν οι ομάδες και δεν θα είναι ατομικά τα αγωνίσματα τουλάχιστον στην αρχή.

@ marianta...

πρεπει να μας κανεις πλακα!!!και ο αγγελοπουλος ο καλυτερος παιχτης ειναι αλλα ηθελαν να τον φανε απο την πρωτη στιγμη αλλα τους γυρισε πανω τους.

Τελος

Την λαουρα την κραταμε γιατι διασκεδαζουμε...επομενος ο κολλητος του χουτου και του χανταμοακη..ο μπο!!την ευριδικη την κραταμε να πιει ολο το ποτηρι της διαλυσης της κλικας....

Δώσε πολλά ακόμα Λαουρ-ΗΤΤΑ

Ρε παιδιά γιατί τα βάζετε με την... Λαουρ-ΗΤΤΑ; Αν φύγει με ποιον θα διασκεδάζουμε; Ξέρετε πολλούς να τρέχουν μόνοι τους και να βγαίνουν δεύτεροι; Η κοπέλα έχει πολλά να δώσει ακόμα όπως είπε. Αναδεικνύει πόσο γρήγορη είναι μία χελώνα σε σχέση με αυτήν...

Πέρος

Ευρυδίκη είσαι η επόμενη...

Ελεος

Απομακρος με τους συμπαικτες του;;; Ο χουτος;;;;χαχαχαχαχ τωρα κανετε εκτος απο πλυση εγκεφαλου κ οπτικες πλανες; Αντε στειλτε κανενα κονητο στο ταγαρι τον αγγελοπουλο και στον σαλιαρη τον κατινοσπαλιαρανα παραγγελνουν σουβλακια απεξω κ να μην ξεπουλανε τα πραγματα των αλλων κ ηρεμειστε

director21

Έχεις πολλά θέματα φιλαράκο.... ψάξου..

emorfia

Ξεχνατε οτι ειναι ενα παιχνιδι επιβιωσης εμενα μου αρεση για τα αγωνισματα ετσι που ψηφιζετε στο τελος θα μεινουν οι αδυναμοι ,θα χαση καθε ενδιαφερων να βλεπουμε να κερδιζη μονο ενα ατομο

Λαζός

Νικητής θα είναι ένας εκ τών Ποντίων ή ο Κύπριος.Αυτές οι Ελληνικές φυλές ψηφίζουν οργανωμένα.Παράδειγμα η Λαουρίτσα που πρωτοέμαθε να τρέχει προχθές,και παραμένει.Και θα παραμένει...

lolrekt

Όταν οι καλοί (Ευρυδίκη/Χάντα/Χούτος) κρατάνε μέσα τα παράσιτα (Μπο/Λάουρα) για να κάνουν ζημιά σε δυνατότερους παίχτες (Ειρήνη/Ντάνος), το κοινό θέλει να διώξει αυτούς πρώτα και όχι τα μπάζα.

Στόκος ελληναράς νεοραγιάς σχολιαστής με IQ ραδι

Μας κοροϊδεύουν οι Τούρκοι και εσύ κάθεσαι και τους βλέπεις. Πως είναι δυνατόν να έρχονται οι παίκτες σε επαφή με ντόπιους όταν το concept του παιχνιδιού είναι η ικανότητα να ζεις σε ένα νησί σε απομόνωση. Απορώ γιατί τόσα έξοδα να γυριστεί στον Άγιο Δομήνικο, γιατί και στα βλάχικα της Βάρης να το γύριζε ο Τούρκος θα τον πιστεύατε ότι σας δείχνει survivor.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΑΠΟ ΣΚΙΑΘΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΙΛΟ 2 ΜΗΝΕΣ....ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩς ΕΛΕΙΠΕ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ...ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ....ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΗ Η ΕΙΡΗΝΗ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ.....

@ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Ο Χαρνταμπακης είπε πως δεν τα πήρε ο Ντανος!!!

@ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Εχεις δει φωτογραφίες πως ηταν πριν το παιχνιδι και πως ειναι τώρα? Ντάξει ρε φιλε, μην τον ζηλεύεις τοσο πολύ πια, γιατι τοσο κομπλεξ κατωτερότητας απεναντι του? Αν γυμναστεις και εσυ λιγο και προσεξεις την διατροφή σου, μπορει να του μοιάσεις, να γινεις ακομα καλύτερος, και τοτε θα σε θελουν και σενα ολα τα κορίτσια, δεν ειναι δύσκολο, πιστεψε με!

ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ...

θα τον θέλουν με τέτοιο μυαλό; Είσαι σίγουρη;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης