Ψάχνουν να βρουν τον κατάλληλο χώρο στο Κολωνάκι, όπου θα δημιουργήσουν τη δική τους καφετέρια
Όχι, δεν θα συνεργαστούν στο νέο cd του Μύρωνα Στρατή, ούτε θα συμπαρουσιάσουν κάποια εκπομπή. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής ετοιμάζονται να ανοίξουν το δικό τους καφέ.
Πολλά είναι τα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που πρόκειται να συνεργαστούν επαγγελματικά κι ένα απ’ αυτά είναι και η Μαίρη Συνατσάκη με τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή.
Εδώ και λίγο καιρό, λοιπόν, ψάχνουν να βρουν τον κατάλληλο χώρο στο Κολωνάκι, όπου θα δημιουργήσουν το δικό τους καφέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένα μουσικό καφέ, στο οποίο ο Μύρωνας Στρατής θα μπορεί να κάνει κάποιες εμφανίσεις, όπως και πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του.
Κλείσιμο
Φανταστείτε κάτι σαν μουσικό καφέ. Εμείς θα τους ευχηθούμε η οικονομική κρίση να μην τους επηρεάσει καθόλου και να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.