Ο μικρός Αναστάσης γιόρταζε την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου και οι δύο γονείς ανέβασαν στο Instagram στιγμιότυπα μαζί του, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη τους για εκείνον.
Η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον 6χρονο και σημείωσε στη λεζάντα: «Χρόνια σου πολλά Αναστάση μου, είσαι ένα παιδί γεμάτο φως και αγάπη να έχεις υγεία και ευλογία! Σε αγαπώ Ανάσταση μου».
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, από την άλλη πλευρά, ανέβασε σε story μία παλιά φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του στη θάλασσα και σημείωσε: «Χρόνια πολλά στον Αναστάση μου. Γιέ μου και καμάρι μου».
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.