Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία σύλληψης του Σάια ΛαΜπεφ, μετά τον ξυλοδαρμό στη Νέα Ορλεάνη.
Ο ηθοποιός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου καθώς επιτέθηκε με ομοβικά σχόλια αλλά και σωματικά σε queer άντρες, φαίνεται καταβεβλημένος στη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Ορλεάνης την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου.
Σε βάρος του ΛαΜπεφ έχουν απαγγελθεί δύο κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός αποκάλεσε τους άνδρες με υβριστικό ομοφοβικό χαρακτηρισμό ενώ τους γρονθοκοπούσε και ότι συνέχισε να φωνάζει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ακόμη και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί για να διερευνήσουν το περιστατικό.
«Αυτοί οι τύποι με έβαλαν φυλακή», φέρεται να είπε ο ΛαΜπεφ, σύμφωνα με την αναφορά και να προσθέτει: «Είμαι καθολικός». Μετά τη σύλληψή του, μάλιστα, ο ηθοποιός έγραψε αστειευόμενος στο Twitter: «Ελευθερώστε με».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.