Στο ζήτημα της μητρότητας και ειδικότερα στην κατάψυξη ωαρίων αναφέρθηκε η Παναγιώτα Βλαντή, εξομολογούμενη ότι όταν έφτασε στην ηλικία των 40 αποφάσισε ότι θα προχωρήσει στη διαδικασία.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σημείωσε ότι συχνά συμβουλεύει νεότερες γυναίκες να προχωρούν σε κατάψυξη ωαρίων. Στη συνέχεια, η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε πως, επειδή δεν είναι πάντα δεδομένο πότε θα εμφανιστεί ο κατάλληλος σύντροφος για μια γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, η κρυοσυντήρηση μπορεί να αποδειχτεί μια ιδιαίτερα βοηθητική επιλογή.
Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός δήλωσε: «Το έχω πει στα νέα κορίτσια και στις μητέρες τους, ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουν οι γυναίκες και ας μην το χρησιμοποιήσουν ποτέ. Έχει αλλάξει πολύ η εποχή. Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα και μπορεί να βρεις πιο μετά τον άνθρωπό σου. Είχα μία αγωνία όταν πέρασα τα 40, ήταν όλα αβέβαια. Ήθελα να το κάνω, έλεγα ότι το οφείλω στον εαυτό μου. Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν κάπως σε περίοδο απογοήτευσης, έλεγα ότι δεν πειράζει και να μείνω μόνη μου, αλλά τελικά δεν ήταν γραφτό να μείνω μόνη μου».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.