Το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε εικόνες από την απόδρασή της στα social media και πιο συγκεκριμένα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, κοινές στιγμές με την αδερφή της.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα δημοσίευσε και ένα, στο οποίο οι δύο αδερφές πόζαραν μαζί στην Μπρέρα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.