Έντεκα χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή με την κόρη του, Καλλιστώ να εκφράζει τα συναισθήματά της για την απώλειά του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ο «πόνος είναι βουβός». Παράλληλα, του ζήτησε συγγνώμη μέσα από ανάρτησή της στα social media για τις φορές που δεν ήταν στο πλευρό του.
Μέσα από τη λεζάντα της ανάρτησής της, ανέφερε ακόμη ότι ο μουσικός «βιαζόταν να φύγει» και θύμωνε με τις προσπάθειες των οικείων του να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς δεν μπορούσε πια ούτε να παίξει κιθάρα, αλλά ούτε και να τραγουδήσει. Η ίδια θυμάται, πως ο καλλιτέχνης πέθανε ξημερώματα, μόνος του, για να μην τον εμποδίσουν.
Όπως σημείωσε αναλυτικά η Καλλιστώ Βαρδή: «2/9/2014. Όπως το νούμερο στο μπλουζάκι που σου είχα φέρει από Αμερική. Σαν σήμερα ξεκουράστηκες, βιαζόσουν βλέπεις να φύγεις, δεν ήθελες άλλο, θύμωνες που σε κρατούσαμε. Δεν μπορούσες πια να παίζεις την κιθάρα σου, ούτε να σφυρίζεις και έτσι μας πήραν ξημερώματα πως έφυγες μόνος, να μην είμαστε εκεί και σε εμποδίσουμε. Για κάποιον λόγο 11 χρόνια μετά και δεν μπορώ να το ξεπεράσω, ο πόνος βουβός πλέον μαζί και με άλλες απώλειες που πονούν. Πόσα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου και άλλα τόσα να ζήσω μαζί σου. Μπαμπά μου όμορφε συγνώμη για τις φορές που δεν ήμουν εκεί, που δεν είπε κανείς πρώτος το σ´αγαπώ».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας