Η τραγουδίστρια έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στο νησί των Δωδεκανήσων, με μία ανάρτησή της την Κυριακή 17 Αυγούστου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της, η Άννα Βίσση πόζαρε μαζί τη σχεδιάστρια μόδας, με τις δύο να κοιτούν τον φακό χαμογελαστές, την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.