Τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ποζιτάνο της Ιταλίας απολαμβάνει η Άννα Βίσση, όπως φαίνεται σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media. Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η τραγουδίστρια, ποζάρει με φόντο το φωτισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο, λίγο μετά τη δύση του ηλίου.
Με ένα μαντήλι στα μαλλιά, η Άννα Βίσση δημοσίευσε στο Instagram μία λήψη της από το τοπίο, ενώ πίσω της ξεχώριζαν τα χαρακτηριστικά σπίτια του Ποζιτάνο, χτισμένα αμφιθεατρικά στις πλαγιές των βράχων.
Η ανάρτησή της αποπνέει καλοκαιρινή διάθεση με την τραγουδίστρια να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.