Η Σάρον Στόουν έκανε μία σπάνια εμφάνιση με τους τρεις υιοθετημένους γιους της, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Nobody 2» στο Λος Άντζελες.
Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε τη Δευτέρα στο κόκκινο χαλί του TCL Chinese Theatre μαζί με τον 25χρονο Ρόαν, τον 20χρονο Λερντ και τον 19χρονο Κουίν. Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρεμιέρας του «Nobody 2», όπου η Στόουν υποδύεται τη Λεντίνα στη σκοτεινή κωμωδία της Universal Pictures.
Δείτε φωτογραφίες
Η Στόουν έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις προσωπικές της μάχες, αποκαλύπτοντας το 2022 ότι έχει βιώσει εννέα αποβολές. Σε ανάρτησή της τότε είχε σημειώσει: «Δεν είναι κάτι μικρό, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, και όμως μας κάνουν να το κουβαλάμε μόνες, κρυφά και με ένα αίσθημα αποτυχίας». Είχε ακόμη ασκήσει κριτική στη «χαλαρή αντιμετώπιση της γυναικείας υγείας», αποδίδοντάς την σε «ανδρική ιδεολογία».
Κλείσιμο
Το 2000, ενώ ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν, υιοθέτησε τον πρώτο της γιο, Ρόαν Τζόζεφ Μπρονστάιν. Μετά το διαζύγιό τους, υιοθέτησε τον δεύτερο γιο της, Λερντ Βον Στόουν, το 2005, και τον τρίτο, Κουίν Κέλι, το 2006. Όπως έχει επισημάνει πολλές φορές, είναι ευγνώμων που επέλεξε τη μητρότητα αντί να βάλει σε προτεραιότητα την καριέρα της στο Χόλιγουντ.
Στην ταινία, που κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 15 Αυγούστου, πρωταγωνιστούν επίσης οι Κρίστοφερ Λόιντ, Μπομπ Όντενκιρκ, Κόνι Νίλσεν και Κόλιν Χανκς, σε σκηνοθεσία του Τίμο Τζαχιάντο. Η ιστορία ακολουθεί τον Χατς Μάνσελ, έναν πρώην πληρωμένο δολοφόνο που αναγκάζεται να επιστρέψει στη βίαιη ζωή του μετά από μια απόπειρα διάρρηξης, ξεκινώντας μια αλυσίδα αποκαλύψεων και συγκρούσεων.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.