Το δικό της σχόλιο μετά την εμφάνιση του Ακύλα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision, το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου, με το Ferto έκανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, υποστήριζοντας πως φέτος η Ελλάδα διαγωνίζεται με ένα «νικητήριο», όπως το χαρακτήρισε, τραγούδι.
Η δημοσιογράφος, η οποία είχε υπάρξει στο παρελθόν σχολιάστρια του Διαγωνισμού Τραγουδιού, ανέφερε πως τα τρία λεπτά της ελληνικής συμμετοχής πάνω στη σκηνή ήταν γεμάτα εκπλήξεις. Επίσης, τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό ο Ακύλας να χαρίσει τη νίκη στη χώρα, αφού διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.
«Ήταν τρία λεπτά γεμάτα εκπλήξεις. Τρία λεπτά που μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε. Ήταν σαν να ήσουν μέσα σε ένα λούνα παρκ. Ήταν από συγκίνηση σε χαρά, σε μετέφερε συναισθηματικά σε πάρα πολλά επίπεδα, που είναι πολύ δύσκολο δραματουργικά να παρουσιάσεις κάτι τέτοιο», σχολίασε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το πρωί της Τετάρτης 13 Μαΐου στην εκπομπή «Breakfast@Star».
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πρόσθεσε επίσης ότι θεωρεί πως η Ελλάδα θα βρεθεί στην πρώτη θέση του 70ού Διαγωνισμού. «Ο Ακύλας αισθάνομαι ότι μπορεί να το φέρει φέτος γιατί είναι εξαίρεση και σε σχέση με όλα τα άλλα που έχουμε δει φέτος, που γενικά χθες εμένα ο ημιτελικός δε μου άρεσε. Ο Ακύλας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι φαβορί εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε νικητήριο τραγούδι, μπορεί να διαπρέψει. Νομίζω ότι είναι παρά πολλές οι πιθανότητές μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια», κατέληξε.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.