Συγκεκριμένα, βίντεο που ανέβηκε στο TikTok δείχνει ότι σε πανηγύρι στο χωριό Σιταράλωνα ξέσπασε καυγάς μεταξύ αρκετών ατόμων. Γροθιές, σπρωξίματα, καρέκλες να εκτοξεύονται και πολλά ακόμα συνέθεταν το άγριο σκηνικό που διαμορφώθηκε για άγνωστη αιτία.
Η Γωγώ Τσαμπά είχε σταματήσει το τραγούδι και ζητούσε από το μικρόφωνο να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «θα το κλείσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο, στο οποίο το τραγούδι «Καγκέλια» έχει προστεθεί κατόπιν επεξεργασίας καθώς η ορχήστρα την ώρα του καυγά είχε σταματήσει:
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα