Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στην Πάρο δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media.
Η Instagrammer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες με «καλοκαιρινή νησιωτική διάθεση», όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Σε ορισμένες λήψεις πόζαρε μόνη της σε θάλασσες της Πάρου με το μαγιό της, ενώ σε άλλες έδειξε τον Σάκη Τανιμανίδη να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.
Η καθημερινότητα της οικογένειας στο νησί φαίνεται να περιλαμβάνει χαλάρωση, μπάνια στη θάλασσα και παιχνίδια με τις δίδυμες, Φιλίππα και Αριάνα.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.