Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, η Έμιλι Ραταϊκόφσκιξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να απολαύσει τις διακοπές της με τον γιο της. Το μοντέλο μοιράστηκε υλικό στα social media από την επίσκεψή τους στην παραλία.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά, αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό υλικό από τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και την καθημερινή της ζωή. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια στη θάλασσα.
Πιο συγκεκριμένα, σε stories που ανάρτησε, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται να φορά ένα πράσινο μπικίνι με κίτρινες βούλες, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης, πράσινο καπέλο. Στα στιγμιότυπα, φαίνεται ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα, να απολαμβάνει τον ήλιο, ενώ σε μία φωτογραφία εμφανίζεται και ο γιος της να παίζει στην άμμο.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους