Την επιθυμία να περάσει διακοπές μόνο με τη μητέρα του, ώστε να την κάνει να «νιώσει βασίλισσα», εξέφρασε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Όπως είπε ο ηθοποιός, θα ήθελε να βρεθούν σε έναν προορισμό μόνο οι δυο τους και να μην κάνουν τίποτα άλλο από το να μιλάνε.
Θα ήθελα να πάω διακοπές με τη μητέρα μου οι δυο μας μόνο για να μιλάμε. Να ξεκουραστεί κιόλας, να την κάνω βασίλισσα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή «Happy Day», τη Δευτέρα 23 Ιουνίου.
Δείτε το βίντεο
Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραδέχτηκε ότι από την ηλικία των 18 έως των 25 ετών είχε έπαρση, με τη στάση του να αποτελεί στην πραγματικότητα πληγή ή μια έκφραση θυμού, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, την οποία παρομοίασε με «θάλασσα». Ο συγκεκριμένος χώρος, τόνισε, απαιτεί προσοχή και σεβασμό.
Όπως ανέφερε: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα. Θέλει σεβασμό και προσοχή αλλιώς θα σε πνίξει. Αν πας με έπαρση και “το έχω”, κάπως σε πετάει έξω. Δεν έπαθα αυτό το “να με καταπιεί” αλλά και αυτό “το εντάξει το έχω”. Από τα 18 μέχρι τα 25 είχα έπαρση. Η έπαρση είναι μερικές φορές μηχανισμός ανασφάλειας. Σε εμένα ήταν πληγή ή θυμός. Πολλές φορές δεν μιλάω σε άλλους γιατί ντρέπομαι και όχι επειδή είμαι επαρμένος. Έχω αρκετές ανασφάλειες αλλά πάνω στη σκηνή έχω ισορροπία και αυτοπεποίθηση. Καμία φορά θεωρώ τον εαυτό μου ανεπαρκή. Τραβάω και εγώ διάφορα».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.