Μια νέα δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, παρακολουθώντας μαζί ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του ΣΕΗ, με τους δύο ηθοποιούς να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά στις κερκίδες.
Το βίντεο με την καινούρια τους εμφάνιση, προβλήθηκε το πρωί της 16ης Ιουνίου από την εκπομπή «Πρωινό Σουσου». Αν και οι κοινές τους έξοδοι πυκνώνουν, κανένας από τους δύο δεν έχει μέχρι σήμερα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί σχέσης.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.