Σε ερώτηση για το εάν θα παρουσίαζε εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την ηθοποιό να χαμογελάει αποχωρώντας διακριτικά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στους δημοσιογράφους καλό καλοκαίρι.
Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλησε να δώσει τροφή για σχόλια και έτσι, όπως προβλήθηκε σε απόσπασμα στην εκπομπή «Happy Day», η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχώρησε από το σημείο, αφού πρώτα ευχήθηκε καλή συνέχεια. Χαρακτηριστικά είπε: «Σας εύχομαι καλή συνέχεια. Γειά σας. Καλό καλοκαίρι».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.