Μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τους γιους της, θέλησε να μοιραστεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Και αυτό γιατί, όπως εξομολογήθηκε στη δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, είναι τα «δώρα» της.
Στο τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια απαθανατίζεται χαμογελαστή, κρατώντας στην αγκαλιά της τους γιους της, τον Βλάσση και τον Βασίλη.
«Τα δώρα μου. Χρόνια μας πολλά», σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.