Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στην κουζίνα και ακολουθώντας το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, σχετικά με το πώς μπορεί να βάψει κάποιος τα πασχαλινά αυγά. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στις 17 Απριλίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας ένα - ένα τα βήματα για τη βαφή με φυσικά υλικά.
Αρχικά, ο Σάκης Ρουβάς ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως το κόκκινο χρώμα που είθισται να βάφονται τα αυγά το Πάσχα, θα το έφτιαχνε από παντζάρια, καθώς επίσης χρησιμοποίησε κουρκουμά για κίτρινη απόχρωση, ενώ έδειξε και ένα σχέδιο που είχε το εφέ μαρμάρου, χρησιμοποιώντας φλούδες κρεμμυδιού.
Ο τραγουδιστής ξεκίνησε από το βράσιμο των αυγών και έδειξε μέχρι και την τελική διαδικασία της βαφής. Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Φέτος είπα να κάνω την κλασική βαφή αυγών, αλλά με φυσικά υλικά και σχέδια! Χρόνια πολλά!».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3