Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στην κουζίνα και ακολουθώντας το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, σχετικά με το πώς μπορεί να βάψει κάποιος τα πασχαλινά αυγά. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στις 17 Απριλίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας ένα - ένα τα βήματα για τη βαφή με φυσικά υλικά.
Αρχικά, ο Σάκης Ρουβάς ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως το κόκκινο χρώμα που είθισται να βάφονται τα αυγά το Πάσχα, θα το έφτιαχνε από παντζάρια, καθώς επίσης χρησιμοποίησε κουρκουμά για κίτρινη απόχρωση, ενώ έδειξε και ένα σχέδιο που είχε το εφέ μαρμάρου, χρησιμοποιώντας φλούδες κρεμμυδιού.
Ο τραγουδιστής ξεκίνησε από το βράσιμο των αυγών και έδειξε μέχρι και την τελική διαδικασία της βαφής. Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Φέτος είπα να κάνω την κλασική βαφή αυγών, αλλά με φυσικά υλικά και σχέδια! Χρόνια πολλά!».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.