O Λευτέρης Ελευθερίουδιηγήθηκε ένα περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Γενεύη. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετράγωνα των Αστέρων» και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τι του συνέβη.
Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και πιο συγκεκριμένα, στον έλεγχο του αεροδρομίου, ο ηθοποιός είχε μπλεξίματα, εξαιτίας ενός... ψεύτικου όπλου, που προοριζόταν για μία παράσταση.
«Πέρσι με την περιοδεία ταξιδέψαμε και στο εξωτερικό. Είχαμε αρκετά transits και μεγάλες βαλίτσες με τα αντικείμενα της παράστασης, κουστούμια, σκηνικά, props. Ο Αντώνης που έκανε τον σεκιούριτι είχε ένα όπλο από μεγάλη εταιρεία παιχνιδιών, το οποίο το είχε βάλει μέσα στη βαλίτσα και την οποία την είχα χρεωθεί εγώ», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d94vwva6tp7t)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινε για 3 ώρες στο κρατητήριο. «Ο Αντώνης φεύγει κανονικά και πηγαίνει στον επόμενο προορισμό, εμένα με κρατάνε και μένω στο κρατητήριο της Γενεύης για 3 ώρες», ανέφερε κλείνοντας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.