Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Τάκη Βουγιουκλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων προσώπων και ο αδερφός του εκλιπόντος, Αντώνης Βουγιουκλάκης. Ο ίδιος εξέφρασε την αγάπη για τα αδέρφια του, Τάκη και Αλίκη, προσθέτοντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», πως επιθυμεί να τους «συναντήσει» σύντομα.
Περιγράφοντας τη σχέση με τα αδέρφια του, την αείμνηστη ηθοποιό και τον εκλιπόντα σκηνοθέτη, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα δεμένοι. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η απουσία τους είναι βαριά για εκείνον και πως προσμένει σε μία συνάντησή τους. Όπως είπε: «Ήμασταν τρία αδέλφια, πολύ ενωμένοι, πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι. Τώρα έμεινα μόνος και δεν ξέρω ως πότε. Θέλω να τους συναντήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να έχω τέτοια ελπίδα, προσμονή».
Κλείνοντας, σε ερώτηση που δέχτηκε για τον γάμο του ανιψιού του, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης απάντησε: «Δεν το σχολιάζω καν. Αφήνω τα πράγμα να κυλήσουν και πάντα να υπάρχει αγάπη».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.