Δείτε τη Βίκυ Κουλιανού να τραγουδάει το «Δίχτυ» σε εκδήλωση πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού
Περισσότερα από 1.000 άτομα έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο
Μία άλλη πτυχή των καλλιτεχνικών της ικανοτήτων επέδειξε η Βίκυ Κουλιανού το περασμένο Σάββατο. Στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, αφού έκανε την παρουσίαση, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε συνοδεία της ορχήστρας το «Δίχτυ» σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους Νίκου Γκάτσου.
Περισσότερα από 1.000 άτομα έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 8 Μαρτίου 2025. Οι πλοίαρχοι, που είναι ο βασικός πυλώνας της ελληνόκτητης ναυτιλίας, με τις οικογένειες τους καθώς και εκπρόσωποι από όλο το φάσμα της ναυτιλιακής κοινότητας είχαν την ευκαιρία βρεθούν από κοντά και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους.
«Η εκδήλωση αυτή ενώνει όλους εμάς του ναυτιλιακού κόσμου. Η αμέριστη στήριξή σας, η άψογη συνεργασία μας και η κοινή μας πορεία στον ναυτιλιακό τομέα ενδυναμώνουν την ναυτιλία, προάγουν τη ναυτική παράδοση και μας διασφαλίζουν τη συνεχιζόμενη πορεία της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, η οποία ιδρύθηκε το 1916 με σκοπό την εκπροσώπηση των Ελλήνων πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού και την προάσπιση των επαγγελματικών και κοινωνικών τους δικαιωμάτων τους» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ, Παναγιώτης Γιγής.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.