MasterChef: Ο Βασίλης Κορατζόπουλος αποχώρησε πρώτος από τον διαγωνισμό με έναν βαθμό διαφορά
Τα όνειρα κάποτε τελειώνουν, οι ήττες είναι μέρος της ζωής και προχωράμε, δήλωσε ο παίκτης
Τέσσερις διαγωνιζόμενοι του MasterChef βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη δοκιμασία αποχώρησης, προσπαθώντας να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Η Νώρα Μιχελή, ο Βασίλης Κορατζόπουλος, ο Νέστορας Νέστορας και ο Λουκάς Κυριάκου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας να πείσουν τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ότι αξίζουν να παραμείνουν.
Η πρώτη δοκιμασία περιλάμβανε ένα πιάτο αντιγραφής, το οποίο παρουσίασε ο Chef και Culinary Consultant του MasterChef, Νίκος Θωμάς. Το απαιτητικό αυτό πιάτο έθεσε τις ικανότητες των υποψηφίων σε δοκιμασία. Παρά τις δυσκολίες, τα πιάτα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές σε μεγάλο βαθμό. Στο τέλος της δοκιμασίας, ο Νέστορας Νέστορας και ο Βασίλης Κορατζόπουλος ήταν οι δύο που έφτασαν στην τελική ευθεία.
Δείτε το βίντεο
Η απόφαση των κριτών ανέδειξε τον Βασίλη ως τον πρώτο παίκτη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Ο ίδιος δήλωσε: «Ήταν ένα όνειρο που ολοκληρώθηκε εδώ. Σημασία έχει στη ζωή να κυνηγάμε τα όνειρά μας. Είναι νωρίς, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό. Προσπάθησα και απόλαυσα τη συμμετοχή μου σήμερα. Κρατώ πολλά από αυτή την εμπειρία. Τα όνειρα κάποτε τελειώνουν, οι ήττες είναι μέρος της ζωής και προχωράμε. Ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ και εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά».
Οι κριτές, με τη σειρά τους, τον ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή και τη συμβολή του στον διαγωνισμό.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.