Εντελώς αλλαγμένη εμφανίστηκε σε νέα φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Τόνια Σωτηροπούλου.
Η ηθοποιός συμμετέχει στη νέα ταινία του Άγγελου Φραντζή, με τίτλο «Ο Νόμος του Μέρφυ». Για τις ανάγκες της ταινίας, η Τόνια Σωτηροπούλου «μεταμορφώθηκε».
Σε στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίζεται με κατάξανθα μαλλιά και γαλάζια μάτια.
Δεν είναι γνωστό αν η αλλαγή αυτή είναι μόνιμη ή αν έγινε προσωρινά για το γύρισμα της ταινίας. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Τόνια Σωτηροπούλου έγραψε: «Εφευρίσκοντας τη Desiree».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη