Ο Άρης Σερβετάλης σε μια συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno την 18η Νοεμβρίου, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του θεάτρου και τις πιθανότητες να επιστρέψει στην τηλεόραση, μετά από χρόνια αποχής.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε με ιδιαίτερη χαρά στην ανταπόκριση που λαμβάνει η θεατρική παράσταση «Η καρδιά του σκύλου», που του χάρισε πρόσφατα σημαντική διάκριση.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5p6s02yz9gx)
Ο Άρης Σερβετάλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η παράσταση έχει ανταπόκριση από το κοινό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, γιατί πρόκειται για ένα ιδιαίτερο έργο. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Εμείς δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και είναι πραγματικά ενθαρρυντικό όταν τέτοια μεγάλα έργα αγκαλιάζονται από τον κόσμο».
Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στη μικρή οθόνη, σημείωσε: «Προς το παρόν δεν επιστρέφω στην τηλεόραση. Δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν είμαι αρνητικός για το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής επιστροφής».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3