Είχα κακοποιηθεί σε πολλούς τομείς της ζωής μου, πρόσθεσε η ηθοποιός
Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για την κατάθλιψη και τις κακοποιητικές σχέσεις.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.
Δείτε το βίντεο
Σε αυτή, αποκάλυψε πως «φλερτάρει» με την κατάθλιψη. «Φλερτάρω με την κατάθλιψη. Γενικώς δεν είχα πολύ εύκολα και χαρούμενα χρόνια, δεν έπαιξα. Δεν με κράτησαν αυτοί που με γέννησαν», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που έχει βιώσει, ενώ έκανε λόγο και για «χειριστικούς ανθρώπους». «Είχα κακοποιηθεί σε πολλούς τομείς της ζωής μου ψυχολογικά και λεκτικά και δεν το παραδεχόμουν. Δεν τον καταλαβαίνεις τον χειριστικό άνθρωπο», σημείωσε.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.