Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε για την προσωπική του ζωή κι έκανε δηλώσεις για μια πρώην σύντροφό του.
Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από παλιά του σχέση, ενώ περιγράφει πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι προχώρησε τη ζωή της.
Όπως είπε, η πρώην σύντροφός του ήταν από το εξωτερικό, ενώ ήθελε σύντομα να δημιουργήσει οικογένεια, πράγμα που εκείνος δεν είχε στα σχέδιά του.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5j4lpna111d)
«Πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν από το εξωτερικό. Τότε τα έφτιαξε με έναν πολύ καλό αθλητή, ο οποίος ήταν και έτοιμος για οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο λόγος που δεν ζήλεψε ήταν επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να της προσφέρει αυτά που ήθελε για τη ζωή της.
«Δεν ζήλεψα τότε, γιατί εκείνη ήθελε κάτι που εγώ δεν ήθελα. Βρήκε τον άνθρωπο, είχαν και κοινές ρίζες, οπότε μια χαρά», σημείωσε.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.