Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) ο Απόστολος Ρουβάς με την αγαπημένη του, Φανή Γιαβρίδου.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο του στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, ενώ, στο πλευρό τους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα τους και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη.
Ο Απόστολος Ρουβάς έφτασε στην εκκλησία, κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο του και λίγο αργότερα η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της.
Δείτε φωτογραφίες:
Στάθης Σχίζας, Νίκος Γιάννης, Γιώργος Κατσαούνης, Σταυρούλα Χρυσαειδή
Απόστολος Ρουβάς με τον γιο του
Φανή Γιαβρίδου
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Φωτογραφίες: NDPPHOTO
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.