Φωτογραφίες με τα παιδιά της από την Αθήνα ανέβασε η Κέιτ Χάντσον, δηλώνοντας πως οι διακοπές της στην πρωτεύουσα είναι η τέλεια αρχή για το καλοκαίρι της.
Η ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες έφτασε στη χώρα και παρέμεινε για λίγα 24ωρα στην Αθήνα όπου απόλαυσε βουτιές στην παραλία αλλά και στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμεινε και βραδινές βόλτες μαζί με τους γιους και την κόρη της. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες παρουσίασε και τα παιχνίδια που έπαιξε με την κόρη της, με την οποία δοκίμασε και padel.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χάντσον έγραψε χαρακτηριστικά: «Τέλεια αρχή για το καλοκαίρι».
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.