Φωτογραφίες με τα παιδιά της από την Αθήνα ανέβασε η Κέιτ Χάντσον, δηλώνοντας πως οι διακοπές της στην πρωτεύουσα είναι η τέλεια αρχή για το καλοκαίρι της.
Η ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες έφτασε στη χώρα και παρέμεινε για λίγα 24ωρα στην Αθήνα όπου απόλαυσε βουτιές στην παραλία αλλά και στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμεινε και βραδινές βόλτες μαζί με τους γιους και την κόρη της. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες παρουσίασε και τα παιχνίδια που έπαιξε με την κόρη της, με την οποία δοκίμασε και padel.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χάντσον έγραψε χαρακτηριστικά: «Τέλεια αρχή για το καλοκαίρι».
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.