Η μικρή Σοφία Πετρούνια έβλεπε για πρώτη φορά τον νονό της και τραγουδιστή στη σκηνή και η μητέρα της μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο TikTok, τις εκφράσεις που έπαιρνε το παιδί της. «Στην αρχή ήταν σε σοκ από τον κόσμο» γράφει η αθλήτρια της ενόργανης.
Στη συνέχεια του κλιπ, η Σοφία Πετρούνια άρχισε να αναγνωρίζει κάποια από τα τραγούδια του νονού της και τον ακολουθούσε, τραγουδώντας.
Ο Χρήστος Μάστορας επιφύλασσε μια έκπληξη στη βαφτιστήρα του. Στο τέλος, της έκανε μια αφιέρωση ένα τραγούδι που της έλεγε όταν ήταν πιο μικρή, τότε που προσπαθούσε να την κάνει να πει «νονέ».
Από το προφίλ της στο Instagram και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, ανάρτησε ένα βίντεο από τη βραδιά που βιντεοσκοπεί τα δύο κορίτσια που παρακολουθούν τη συναυλία και γράφει: «Και εγώ σε σοκ είμαι κορίτσια».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας