Στη συναυλία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που διασκέδασε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος και της γνωστής τραγουδίστριας. Μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε και ως guest η Marseaux.
Μαζί με την instagrammer βρέθηκε και η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, με τις κόρες της. Ο Χρήστος Μάστορας είναι στενός φίλος της οικογένειας και είναι μάλιστα νονός της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, Σοφία.
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από τη βραδιά που βιντεοσκοπεί τα δύο κορίτσια που παρακολουθούν τη συναυλία και γράφει: «Και εγώ σε σοκ είμαι κορίτσια».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους