Μαρίνα Καλογήρου: Δεν υπάρχουν δικά μου «θέλω» στη ζωή του γιου μου
Επεμβαίνω μόνο όταν χρειάζεται βοήθεια, συμπλήρωσε η ηθοποιός
H Μαρίνα Καλογήρου μίλησε για τη σχέση της με το θέατρο και το σινεμά, τη μητρότητα, και άλλα σε πρόσφατη συνέντευξη.
Αρχικά, μιλώντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής», η ηθοποιός ανέφερε: «Και τα δύο [σ.σ. το θέατρο και το σινεμά] έχουν θέση στην ψυχή μου. Με ελκύουν με διαφορετικό τρόπο. Έχουν το καθένα τη δική του γοητεία. Ίσως το θέατρο να ακουμπάει λίγο πιο βαθιά μέσα μου».
Για το αν θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν επί σκηνής, απάντησε: «Όχι, φέτος είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει χρόνος και για τα δυο».
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στην ελευθερία και στην προσωπική διαδρομή του κάθε ανθρώπου, ώστε να μην εγκλωβίζει τον γιο της στα δικά της «θέλω», η ηθοποιός σχολίασε: «Σαφώς. Δεν υπάρχουν δικά μου «θέλω» στη ζωή του. Επεμβαίνω μόνο όταν χρειάζεται βοήθεια. Στη σύγχρονη ζωή υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που αποσυντονίζουν τον άνθρωπο από τη διαδρομή του και ειδικά οι νέοι χρειάζονται μεγάλη στήριξη».
Τέλος, για το φετινό ταξίδι της στο Νεπάλ, η Μαρίνα Καλογήρου σημείωσε: «Τελευταία στη ζωή μου έχω συνειδητοποιήσει ότι τα μεγάλα ταξίδια μπορούν να γίνουν παντού. Και μέσα σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Σημασία έχουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνταξιδεύεις. Με ποιον και πως μοιράζεσαι το ταξίδι σου».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.