Το μοντέλο καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και φροντίζει μέσα από αυτά, να κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς του φίλους, μοιράζεται συχνά υλικό από το καλοκαίρι τους.
Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε μερικά ακόμα στιγμιότυπα από τις διακοπές με τον σύζυγό της.
Σε κάποιες από αυτές, φαίνονται να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, ενώ σε άλλες, το μοντέλο δείχνει στους ακόλουθούς της τα αγαπημένα του μέρη.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άννα Πρέλεβιτς έγραψε: «Αύγουστος, μέρος 1ο».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας